Runda 2 online – Gulasz z czarnej fasoli i wieprzowiny

Runda 2 online – Gulasz z czarnej fasoli i wieprzowiny
Przepis Online Runda 2 - Gulasz z czarnej fasoli i wieprzowiny można przygotować w około 30 minut. Obserwujesz swoją sylwetkę? Ten bezglutenowy i bezmleczny przepis zawiera 239 kalorii, 14 g białka i 4 g tłuszczu na porcję. Ten przepis jest przeznaczony dla 4 osób i kosztuje 82 centy za porcję. Ten przepis przypadł do gustu 1 smakoszom i kucharzom. Mieszanka zarezerwowanej cebuli z kubańskiego kurczaka i ryżu, chili w proszku, bulion z kurczaka i garść innych składników wystarczy, aby ten przepis był tak aromatyczny. Dzięki temu przepisowi jesień będzie jeszcze bardziej wyjątkowa. Tylko nielicznym osobom to danie główne naprawdę smakowało. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis uzyskał 46% wyniku, co jest całkiem niezłym wynikiem. Podobne przepisy to gulasz z wieprzowiny i czarnej fasoli Santa Fe, gulasz z wieprzowiny i czarnej fasoli w Santa Fe oraz gulasz z wieprzowiny i czarnej fasoli w Santa Fe.

Instrukcje

1
W średnim garnku ustawionym na średnim ogniu dodaj olej. Gdy będzie gorąco, dodaj cebulę i paprykę i smaż, aż zaczną mięknąć, około 5 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Oliwki Zielone Lub Czarne Dobrej Jakości, Bez Pestek, Grubo PosiekaneOliwki Zielone Lub Czarne Dobrej Jakości, Bez Pestek, Grubo Posiekane
Świeże Tortille Mączne Do SerwowaniaŚwieże Tortille Mączne Do Serwowania
Bita śmietana Lub Lody Waniliowe I Dodatkowe Prażone Orzechy Pekan (opcjonalnie)Bita śmietana Lub Lody Waniliowe I Dodatkowe Prażone Orzechy Pekan (opcjonalnie)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
2
Dodaj czosnek i chili w proszku i smaż przez 1 minutę.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 łyżeczka Suszonego Oregano, Plus Więcej Do Posypania1 łyżeczka Suszonego Oregano, Plus Więcej Do Posypania
1 łyżeczka Ostrej Papryki, Jeśli To Możliwe Wędzonej1 łyżeczka Ostrej Papryki, Jeśli To Możliwe Wędzonej
3
Dodać fasolę i bulion i doprowadzić do wrzenia. Gotuj przez 10 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Dodatki (opcjonalnie)Dodatki (opcjonalnie)
Dodatkowa Gęsta śmietana Kremówka, OpcjonalnieDodatkowa Gęsta śmietana Kremówka, Opcjonalnie
4
Dodać wieprzowinę i podgrzać.
Składniki, których będziesz potrzebować
łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (okołołopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około

Wyposażenie

Polecane wino: Cabernet Sauvignon, Chablis, Malbec

Cabernet Sauvignon, Chablis i Malbec to moje ulubione wina Stew. Pełne, czerwone wina, takie jak Malbec i Cabernet Sauvignon, są idealnym dodatkiem do gulaszu wołowego. Gulasz rybny prawdopodobnie wymaga białego wina, takiego jak chablis. Możesz spróbować Berlucchi Franciacorta '61 Extra Brut. Recenzentom podoba się to z oceną 4,3 na 5 gwiazdek i ceną około 34 dolarów za butelkę.
Berlucchi Franciacorta '61 Extra Brut
Berlucchi Franciacorta '61 Extra Brut
Extra Brut '61 to hołd dla narodzin Franciacorty w 1961 roku – roku, w którym Berlucchi wyprodukował pierwsze wino musujące tej klasycznej metody. Ten zabawny i żywy brylant oferuje owoce cytrusowe i rześki, czysty finisz. Mieszanka: 85% Chardonnay, 15% Pinot Nero* Etykieta Franciacorta '61 Extra Brut jest w trakcie zmiany. Możesz otrzymać jedną z dwóch etykiet przedstawionych powyżej. Nie można żądać określonych etykiet.
TrudnośćNormalny
Gotowe W30 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia9
Magazyn