Rukola, Złote wiśnie, migdały Marcona i Parmigiano-Reggiano

Rukola, Złote wiśnie, migdały Marcona i Parmigiano-Reggiano
Rukola, Złote wiśnie, migdały Marconan i Parmigiano-Reggiano mogą być tylko przystawką, której szukasz. Ten przepis służy 4 i kosztuje $1.68 za porcję. Jedna porcja zawiera 351 kalorii, 14g białka, oraz 25 g tłuszczu. Ten przepis jest lubiany przez 69 smakoszy i kucharzy. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i pierwotne dieta. Udaj się do sklepu i odbierz migdały marconan, dziecko, wiśnie i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 81%. Ten wynik jest super. Spróbuj Sałatka Z Rukoli, Kopru Włoskiego I Parmigiano Reggiano, Sałatka Z Rukoli Z Figami, Fetą I Migdałami Marconan, oraz Sałatka z rukoli z białym olejem truflowym, migdałami Marconan i ogolonym parmezanem dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Wiśnie przeciąć na pół wzdłuż i umieścić w dużej misce.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/3 Szklanki Oleju Kokosowego Lub Roślinnego1/3 Szklanki Oleju Kokosowego Lub Roślinnego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Do Szczotkowania I SmażeniaDo Szczotkowania I Smażenia
2
Dodaj thearugula, ser i migdały.
Składniki, których będziesz potrzebować
( 23)( 23)
Sos żurawinowy, Do PodaniaSos żurawinowy, Do Podania
3
Skropić olejem i octem, zmiażdżyć kilka szczypt soli na wierzchu i obficie doprawić pieprzem.Rzucać, aby połączyć. Smak i dostosować przyprawy, jeśli to konieczne.
Składniki, których będziesz potrzebować
Po 1/8 łyżeczki Suszonego Tymianku, Bazylii I Rozmarynu, PokruszonychPo 1/8 łyżeczki Suszonego Tymianku, Bazylii I Rozmarynu, Pokruszonych
1 łyżka Musztardy Dijon Lub Pełnoziarnistej1 łyżka Musztardy Dijon Lub Pełnoziarnistej
8 (U-12) Krewetek8 (U-12) Krewetek
(duża Tuba)(duża Tuba)
4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala
4
Z sałatek: Beyond the Bowl: niezwykłe przepisy na codzienne jedzenie Mindy Fox. Tekst © 2012 by Mindy Fox; Zdjęcia © 2012 by Ellen Silverman. Wydany w 2012 roku przez Kyle Books.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Do Szczotkowania I SmażeniaDo Szczotkowania I Smażenia
TrudnośćŚredni
Gotowe W45 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia12
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn