Rukola, Złote wiśnie, migdały Marcona i Parmigiano-Reggiano
Rukola, Złote wiśnie, migdały Marconan i Parmigiano-Reggiano mogą być tylko przystawką, której szukasz. Ten przepis służy 4 i kosztuje $1.68 za porcję. Jedna porcja zawiera 351 kalorii, 14g białka, oraz 25 g tłuszczu. Ten przepis jest lubiany przez 69 smakoszy i kucharzy. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i pierwotne dieta. Udaj się do sklepu i odbierz migdały marconan, dziecko, wiśnie i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 81%. Ten wynik jest super. Spróbuj Sałatka Z Rukoli, Kopru Włoskiego I Parmigiano Reggiano, Sałatka Z Rukoli Z Figami, Fetą I Migdałami Marconan, oraz Sałatka z rukoli z białym olejem truflowym, migdałami Marconan i ogolonym parmezanem dla podobnych receptur.
Instrukcje
Wiśnie przeciąć na pół wzdłuż i umieścić w dużej misce.
Dodaj thearugula, ser i migdały.
Skropić olejem i octem, zmiażdżyć kilka szczypt soli na wierzchu i obficie doprawić pieprzem.Rzucać, aby połączyć. Smak i dostosować przyprawy, jeśli to konieczne.
Z sałatek: Beyond the Bowl: niezwykłe przepisy na codzienne jedzenie Mindy Fox. Tekst © 2012 by Mindy Fox; Zdjęcia © 2012 by Ellen Silverman. Wydany w 2012 roku przez Kyle Books.