Roztopiony Tuńczyk Z Awokado-Boczkiem
Otwarte twarz awokado-boczek tuńczyk Melt może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 375 kalorii, 31g białka, oraz 21 g tłuszczu każdy. Na 1,61 zł za porcję, ten przepis okładki 21% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Mieszanka awokado, chleb, majonez i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 15 minut. Z łyżeczką wynik 65%, to danie jest dobre. Podobne przepisy to Tuńczyk Z Otwartą Twarzą, Open Faced Classic Tuna Melt, oraz Kremowe Kanapki Z Tuńczykiem Z Otwartą Twarzą # BumbleBeeB2S.
Instrukcje
Połącz pierwsze 3 składniki w misce. Łyżka mieszanki tuńczyka równomiernie na tosty chleb kromki. Top mieszanki tuńczyka równomiernie z boczkiem, awokado i serem.
Umieścić kanapki na blasze do pieczenia.
Piec w temperaturze 425 przez 2 minuty lub do rozpuszczenia sera.
Podawać z: pikantnymi frytkami ze słodkich ziemniaków
Polecane wino: Merlot, Pinot Noir, Wino Różane
Tunan w menu? Spróbuj sparować z Merlotem, Pinot Noir i różowym winem. Chociaż ryby są często łączone z białym winem, "mięsniejsze" ryby, takie jak tuńczyk, mogą absolutnie pasować do czerwonego wina. Różowe będzie również ładnie sparować, szczególnie jeśli twój tunan jest przygotowany ze składników lepiej pasujących do białego wina. Jedno wino, którego możesz spróbować to Peju Province Merlot. Ma 4,5 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 38 dolarów.
![Prowincja Peju Merlot]()
Prowincja Peju Merlot
Głęboki rubinowy kolor, Merlot 2016 oferuje pachnące, warstwowe aromaty soczystego granatu, przyprawy do pieczenia i nutę cedru. Bujne owoce wiśni i jeżyn otaczają podniebienie. Delikatne nuty prażonych migdałów i wanilii dopełniają eleganckie wykończenie. Pyszne teraz, ten Merlot będzie nadal dojrzewał przez następne 6-8 lat.Mieszanka: 95% Merlot, 4% Cabernet Sauvignon, 1% Petit Sirah