Rozpadam Się Na Kawałki Gulasz Wołowy

Rozpadam Się Na Kawałki Gulasz Wołowy
Rozpadam się na kawałki gulasz wołowy może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Jedna porcja zawiera 1013 kalorii, 83g białka, oraz 47 g tłuszczu. Na $7.69 za porcję, ten przepis okładki 49% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 4. To będzie hit w Twoim Jesień wydarzenie. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezmleczne dieta. Jeśli masz boczek, mały ząbek czosnku, goleń wołowy i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby wykorzystać wytrawne czerwone wino, można śledzić to danie główne z Brownies Pinot Noir jako deser. 15 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Z łyżeczką wynik 89% to danie jest super. Spróbuj Jesienne Kulki popcornu z kawałkami Reese ' s: idealna uczta na jesienne imprezy, Serdeczny gulasz wołowy-gulasz wołowy można łatwo zrobić w crockpot, oraz Gulasz Jesienny dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Mięso pokroić na sucho i obficie doprawić solą, pieprzem i płatkami czerwonej papryki koreańskiej, staraj się nie płakać, ponieważ mięso musi być suche, aby odpowiednio brązowić
Składniki, których będziesz potrzebować
Cebula Hiszpańska, Pokrojona W Kostkę O Wymiarach 2,5 CmCebula Hiszpańska, Pokrojona W Kostkę O Wymiarach 2,5 Cm
1 łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około 5 Funtów)1 łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około 5 Funtów)
2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Pokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez SkórekPokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez Skórek
2
Podsmaż kostki boczku do chrupkości, wyjmij, wylej połowę tłuszczu odłożonego na bok, oprzyj się chęci zrobienia zastrzyku tłuszczu boczku z kawałkami boczku, to Ci nie pomoże.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kawałki BoczkuKawałki Boczku
1-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Potrójnie Cheddar KRAFT® Z Nutą PHILADELPHIA®, Podzielonego1-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Potrójnie Cheddar KRAFT® Z Nutą PHILADELPHIA®, Podzielonego
StrzałStrzał
3
Brązowe mięso w tłuszczu boczku, zrób to partiami, nie chcesz tłuc mięsa, potrzebuje miejsca (szloch), Ustaw rumiane mięso w misce, aby złapać jakiekolwiek soki
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 łyżeczki Posiekanego świeżego Tymianku Lub Suszonego1/2 łyżeczki Posiekanego świeżego Tymianku Lub Suszonego
2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
4
Zalać odrobiną tłuszczu wołowego i dodać mirepoix (marchew, seler. cebula), liść laurowy i tymianek, doprawić solą i pieprzem oraz potem
Składniki, których będziesz potrzebować
Papryczki Peperoncini Do DekoracjiPapryczki Peperoncini Do Dekoracji
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
Tłuszcz WołowyTłuszcz Wołowy
(w Przybliżeniu Do Zrobienia Zasmażki)(w Przybliżeniu Do Zrobienia Zasmażki)
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
średniej Wielkości świeże Pomidory (około , Obrane I Pokrojone Na Szóstki)średniej Wielkości świeże Pomidory (około , Obrane I Pokrojone Na Szóstki)
Świeże Tortille Mączne Do SerwowaniaŚwieże Tortille Mączne Do Serwowania
1/2 Główki Kapusty Włoskiej Drobno Pokrojonej1/2 Główki Kapusty Włoskiej Drobno Pokrojonej
5
Dodaj pastę pomidorową, przesuń mirepoix na bok patelni i zrób mały solowy obszar na pastę pomidorową, Wciśnij i poprowadź trochę, aż zacznie rdzewieć w Kolorze, kiedy to się stanie, wymieszaj wszystko razem
Składniki, których będziesz potrzebować
Do Podania Chleb Pita Podgrzany Zgodnie Z Instrukcją Na OpakowaniuDo Podania Chleb Pita Podgrzany Zgodnie Z Instrukcją Na Opakowaniu
(w Przybliżeniu Do Zrobienia Zasmażki)(w Przybliżeniu Do Zrobienia Zasmażki)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone Krewetki, ObraneSmażone Krewetki, Obrane
6
Posypać mąką warzywa i mieszać, że trochę ugotować mąkę
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukierki Kukurydziane, Dodatkowe Precle I Owalne Ciasteczka Czekoladowe Z Kremem (w Całości I Pokruszone)Cukierki Kukurydziane, Dodatkowe Precle I Owalne Ciasteczka Czekoladowe Z Kremem (w Całości I Pokruszone)
7
Dodaj kawałki marchwi, cebulę cippolini i wszelkie kawałki boczku pozostałe po ciągłym podjadaniu. Wymieszaj to również
Składniki, których będziesz potrzebować
Kawałki BoczkuKawałki Boczku
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
Świeże Tortille Mączne Do SerwowaniaŚwieże Tortille Mączne Do Serwowania
8
Wlać trochę bulionu wołowego na patelnię, wystarczy, aby uzyskać wszystkie sympatie, naprawdę głęboko, aby dostać się do dna tego wszystkiego
Składniki, których będziesz potrzebować
Ostra Papryka, Jeśli To Możliwe WędzonaOstra Papryka, Jeśli To Możliwe Wędzona
Cukinia Gotowana Na Parze Lub Lekko Podsmażona, Do PodaniaCukinia Gotowana Na Parze Lub Lekko Podsmażona, Do Podania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone Krewetki, ObraneSmażone Krewetki, Obrane
9
Dodaj kawałki wołowiny wraz z całym sokiem, który może mieć wyciekły
Składniki, których będziesz potrzebować
1 łyżka Gruboziarnistego Czerwonego Cukru1 łyżka Gruboziarnistego Czerwonego Cukru
Papryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie PaskiPapryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie Paski
10
Dodaj pozostałą bulion wołowy i jakiekolwiek wino, którego nie zjadłeś, wzdłuż kawałków boczku.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ostra Papryka, Jeśli To Możliwe WędzonaOstra Papryka, Jeśli To Możliwe Wędzona
1-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Potrójnie Cheddar KRAFT® Z Nutą PHILADELPHIA®, Podzielonego1-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Potrójnie Cheddar KRAFT® Z Nutą PHILADELPHIA®, Podzielonego
(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)
11
Przykryć, położyć na tylnym palniku i pozostawić do duszenia, gotować na wolnym ogniu przez około 3 godziny..nisko. Idź i zrób sobie paznokcie lub idź do domu najlepszych przyjaciół, zrób coś konstruktywnego, nie gap się na to, żeby to zrobić, pijąc więcej wina lub jedząc bekon.
Składniki, których będziesz potrzebować
1-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Potrójnie Cheddar KRAFT® Z Nutą PHILADELPHIA®, Podzielonego1-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Potrójnie Cheddar KRAFT® Z Nutą PHILADELPHIA®, Podzielonego
12 Małych Pasternaków, Umytych I Dokładnie Obranych12 Małych Pasternaków, Umytych I Dokładnie Obranych
(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)
12
Zrobi się to, gdy mięso jest miękkie i przytulne, szpik wyciekł z kości, a cebula rozpadła się na lepkie słodkie kawałki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Świeże Tortille Mączne Do SerwowaniaŚwieże Tortille Mączne Do Serwowania
2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
13
Jeśli masz to w sobie.. to byłoby wspaniałe z maślanymi puree ziemniaczanym...choć można dodać kilka ziemniaków kostki w około 2 godziny w czasie gotowania, jeśli chcesz.
Składniki, których będziesz potrzebować
Płatki Mieszanych Warzyw Lub Do SmakuPłatki Mieszanych Warzyw Lub Do Smaku
14
Połącz wszystko oprócz fleur du sel.
15
Posypać miską ciepłego gulaszu, dodać Flur of fleur du Sel..Zrelaksuj się...
Składniki, których będziesz potrzebować
12 Małych Pasternaków, Umytych I Dokładnie Obranych12 Małych Pasternaków, Umytych I Dokładnie Obranych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego

Składniki

1181 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliweboczek w kostceboczek w kostce1całość do nabijania szynkicałość do nabijania szynki2goleń wołowy ze szpikiemgoleń wołowy ze szpikiem3551 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliweostra papryka, jeśli to możliwe wędzonaostra papryka, jeśli to możliwe wędzona591 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwemarchew, brunoisemarchew, brunoise2371 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwemarchew, duże kawałkimarchew, duże kawałki591 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliweseler, brunoiseseler, brunoise1kilogramyChuck roast, cubedChuck roast, cubed7101 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwewino czerwone (wytrawne)wino czerwone (wytrawne)4krewetki i żyłkifleur du Selfleur du Sel23 ziemniaki obrane i pokrojone w kostkę o wymiarach 1/2 calamąkamąka33 ziemniaki obrane i pokrojone w kostkę o wymiarach 1/2 calaChrzan tarty świeżyChrzan tarty świeży4goździkiczosnek obranyczosnek obrany1drobny ząbek czosnku, rozbity na kawałkidrobny ząbek czosnku, rozbity na kawałki23 ziemniaki obrane i pokrojone w kostkę o wymiarach 1/2 calasrebrne nonpareilesrebrne nonpareile12 łyżeczki czosnku w proszku1 butelka (750 ml) wina Cotes du Rhone lub innego wytrawnego czerwonego wina1 butelka (750 ml) wina Cotes du Rhone lub innego wytrawnego czerwonego wina1181 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwecebula, bruinoisecebula, bruinoise6cebula cippolini, obrana, połówkowacebula cippolini, obrana, połówkowa1Podwójnie nadziewane ciasteczka OreoKoreańskie płatki czerwonej paprykiKoreańskie płatki czerwonej papryki23 ziemniaki obrane i pokrojone w kostkę o wymiarach 1/2 calaKoreańskie płatki czerwonej paprykiKoreańskie płatki czerwonej papryki2gałązki1/2 główki kapusty włoskiej drobno pokrojonej1/2 główki kapusty włoskiej drobno pokrojonej12 łyżeczki czosnku w proszkuDo podania chleb Pita podgrzany zgodnie z instrukcją na opakowaniuDo podania chleb Pita podgrzany zgodnie z instrukcją na opakowaniu2371 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliweposiekane parszywoposiekane parszywo12 łyżeczki czosnku w proszkukrewetki, ogon, usunięte skorupy, oczyszczonekrewetki, ogon, usunięte skorupy, oczyszczone
TrudnośćEkspert
Gotowe W45 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia43
Magazyn