Rozpadam się na kawałki gulasz wołowy może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Jedna porcja zawiera 1013 kalorii, 83g białka, oraz 47 g tłuszczu. Na $7.69 za porcję, ten przepis okładki 49% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 4. To będzie hit w Twoim Jesień wydarzenie. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezmleczne dieta. Jeśli masz boczek, mały ząbek czosnku, goleń wołowy i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby wykorzystać wytrawne czerwone wino, można śledzić to danie główne z Brownies Pinot Noir jako deser. 15 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Z łyżeczką wynik 89% to danie jest super. Spróbuj Jesienne Kulki popcornu z kawałkami Reese ' s: idealna uczta na jesienne imprezy, Serdeczny gulasz wołowy-gulasz wołowy można łatwo zrobić w crockpot, oraz Gulasz Jesienny dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Mięso pokroić na sucho i obficie doprawić solą, pieprzem i płatkami czerwonej papryki koreańskiej, staraj się nie płakać, ponieważ mięso musi być suche, aby odpowiednio brązowić
Składniki, których będziesz potrzebować
Cebula Hiszpańska, Pokrojona W Kostkę O Wymiarach 2,5 Cm
1 łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około 5 Funtów)
2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Pokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez Skórek
2
Podsmaż kostki boczku do chrupkości, wyjmij, wylej połowę tłuszczu odłożonego na bok, oprzyj się chęci zrobienia zastrzyku tłuszczu boczku z kawałkami boczku, to Ci nie pomoże.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kawałki Boczku
1-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Potrójnie Cheddar KRAFT® Z Nutą PHILADELPHIA®, Podzielonego
Strzał
3
Brązowe mięso w tłuszczu boczku, zrób to partiami, nie chcesz tłuc mięsa, potrzebuje miejsca (szloch), Ustaw rumiane mięso w misce, aby złapać jakiekolwiek soki
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 łyżeczki Posiekanego świeżego Tymianku Lub Suszonego
2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
4
Zalać odrobiną tłuszczu wołowego i dodać mirepoix (marchew, seler. cebula), liść laurowy i tymianek, doprawić solą i pieprzem oraz potem
Składniki, których będziesz potrzebować
Papryczki Peperoncini Do Dekoracji
Słonina Wieprzowa
Tłuszcz Wołowy
(w Przybliżeniu Do Zrobienia Zasmażki)
Słonina Wieprzowa
średniej Wielkości świeże Pomidory (około , Obrane I Pokrojone Na Szóstki)
Świeże Tortille Mączne Do Serwowania
1/2 Główki Kapusty Włoskiej Drobno Pokrojonej
5
Dodaj pastę pomidorową, przesuń mirepoix na bok patelni i zrób mały solowy obszar na pastę pomidorową, Wciśnij i poprowadź trochę, aż zacznie rdzewieć w Kolorze, kiedy to się stanie, wymieszaj wszystko razem
Składniki, których będziesz potrzebować
Do Podania Chleb Pita Podgrzany Zgodnie Z Instrukcją Na Opakowaniu
(w Przybliżeniu Do Zrobienia Zasmażki)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone Krewetki, Obrane
6
Posypać mąką warzywa i mieszać, że trochę ugotować mąkę
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukierki Kukurydziane, Dodatkowe Precle I Owalne Ciasteczka Czekoladowe Z Kremem (w Całości I Pokruszone)
7
Dodaj kawałki marchwi, cebulę cippolini i wszelkie kawałki boczku pozostałe po ciągłym podjadaniu. Wymieszaj to również
Składniki, których będziesz potrzebować
Kawałki Boczku
Słonina Wieprzowa
Świeże Tortille Mączne Do Serwowania
8
Wlać trochę bulionu wołowego na patelnię, wystarczy, aby uzyskać wszystkie sympatie, naprawdę głęboko, aby dostać się do dna tego wszystkiego
Składniki, których będziesz potrzebować
Ostra Papryka, Jeśli To Możliwe Wędzona
Cukinia Gotowana Na Parze Lub Lekko Podsmażona, Do Podania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone Krewetki, Obrane
9
Dodaj kawałki wołowiny wraz z całym sokiem, który może mieć wyciekły
Składniki, których będziesz potrzebować
1 łyżka Gruboziarnistego Czerwonego Cukru
Papryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie Paski
10
Dodaj pozostałą bulion wołowy i jakiekolwiek wino, którego nie zjadłeś, wzdłuż kawałków boczku.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ostra Papryka, Jeśli To Możliwe Wędzona
1-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Potrójnie Cheddar KRAFT® Z Nutą PHILADELPHIA®, Podzielonego
(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)
11
Przykryć, położyć na tylnym palniku i pozostawić do duszenia, gotować na wolnym ogniu przez około 3 godziny..nisko. Idź i zrób sobie paznokcie lub idź do domu najlepszych przyjaciół, zrób coś konstruktywnego, nie gap się na to, żeby to zrobić, pijąc więcej wina lub jedząc bekon.
Składniki, których będziesz potrzebować
1-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Potrójnie Cheddar KRAFT® Z Nutą PHILADELPHIA®, Podzielonego
12 Małych Pasternaków, Umytych I Dokładnie Obranych
(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)
12
Zrobi się to, gdy mięso jest miękkie i przytulne, szpik wyciekł z kości, a cebula rozpadła się na lepkie słodkie kawałki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Świeże Tortille Mączne Do Serwowania
2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
13
Jeśli masz to w sobie.. to byłoby wspaniałe z maślanymi puree ziemniaczanym...choć można dodać kilka ziemniaków kostki w około 2 godziny w czasie gotowania, jeśli chcesz.
Składniki, których będziesz potrzebować
Płatki Mieszanych Warzyw Lub Do Smaku
14
Połącz wszystko oprócz fleur du sel.
15
Posypać miską ciepłego gulaszu, dodać Flur of fleur du Sel..Zrelaksuj się...
Składniki, których będziesz potrzebować
12 Małych Pasternaków, Umytych I Dokładnie Obranych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego