Rozpadam Się Na Kawałki Gulasz Wołowy

Rozpadam Się Na Kawałki Gulasz Wołowy
Rozpadam się na kawałki gulasz wołowy może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Jedna porcja zawiera 1013 kalorii, 83g białka, oraz 47 g tłuszczu. Na $7.69 za porcję, ten przepis okładki 49% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 4. To będzie hit w Twoim Jesień wydarzenie. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezmleczne dieta. Jeśli masz boczek, mały ząbek czosnku, goleń wołowy i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby wykorzystać wytrawne czerwone wino, można śledzić to danie główne z Brownies Pinot Noir jako deser. 15 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Z łyżeczką wynik 89% to danie jest super. Spróbuj Jesienne Kulki popcornu z kawałkami Reese ' s: idealna uczta na jesienne imprezy, Serdeczny gulasz wołowy-gulasz wołowy można łatwo zrobić w crockpot, oraz Gulasz Jesienny dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Mięso pokroić na sucho i obficie doprawić solą, pieprzem i płatkami czerwonej papryki koreańskiej, staraj się nie płakać, ponieważ mięso musi być suche, aby odpowiednio brązowić
Składniki, których będziesz potrzebować
Cebula Hiszpańska, Pokrojona W Kostkę O Wymiarach 2,5 CmCebula Hiszpańska, Pokrojona W Kostkę O Wymiarach 2,5 Cm
Rzepa, Obrana I Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/8 CalaRzepa, Obrana I Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/8 Cala
Woda, Aby UmożliwićWoda, Aby Umożliwić
1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala
2
Podsmaż kostki boczku do chrupkości, wyjmij, wylej połowę tłuszczu odłożonego na bok, oprzyj się chęci zrobienia zastrzyku tłuszczu boczku z kawałkami boczku, to Ci nie pomoże.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos TeriakyiSos Teriakyi
10 Uncji Cienko Pokrojonego, Ugotowanego Indyka, Poszatkowanego10 Uncji Cienko Pokrojonego, Ugotowanego Indyka, Poszatkowanego
StrzałStrzał
3
Brązowe mięso w tłuszczu boczku, zrób to partiami, nie chcesz tłuc mięsa, potrzebuje miejsca (szloch), Ustaw rumiane mięso w misce, aby złapać jakiekolwiek soki
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 łyżeczki Posiekanego świeżego Tymianku Lub Suszonego1/2 łyżeczki Posiekanego świeżego Tymianku Lub Suszonego
Woda, Aby UmożliwićWoda, Aby Umożliwić
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
4
Zalać odrobiną tłuszczu wołowego i dodać mirepoix (marchew, seler. cebula), liść laurowy i tymianek, doprawić solą i pieprzem oraz potem
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
Tłuszcz WołowyTłuszcz Wołowy
(w Przybliżeniu Do Zrobienia Zasmażki)(w Przybliżeniu Do Zrobienia Zasmażki)
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
średniej Wielkości świeże Pomidory (około , Obrane I Pokrojone Na Szóstki)średniej Wielkości świeże Pomidory (około , Obrane I Pokrojone Na Szóstki)
1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane
1/2 Główki Kapusty Włoskiej Drobno Pokrojonej1/2 Główki Kapusty Włoskiej Drobno Pokrojonej
5
Dodaj pastę pomidorową, przesuń mirepoix na bok patelni i zrób mały solowy obszar na pastę pomidorową, Wciśnij i poprowadź trochę, aż zacznie rdzewieć w Kolorze, kiedy to się stanie, wymieszaj wszystko razem
Składniki, których będziesz potrzebować
Do Podania Chleb Pita Podgrzany Zgodnie Z Instrukcją Na OpakowaniuDo Podania Chleb Pita Podgrzany Zgodnie Z Instrukcją Na Opakowaniu
(w Przybliżeniu Do Zrobienia Zasmażki)(w Przybliżeniu Do Zrobienia Zasmażki)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
6
Posypać mąką warzywa i mieszać, że trochę ugotować mąkę
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Duża Paczka Chipsów Tortilla O Smaku Limonki1 Duża Paczka Chipsów Tortilla O Smaku Limonki
7
Dodaj kawałki marchwi, cebulę cippolini i wszelkie kawałki boczku pozostałe po ciągłym podjadaniu. Wymieszaj to również
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos TeriakyiSos Teriakyi
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane
8
Wlać trochę bulionu wołowego na patelnię, wystarczy, aby uzyskać wszystkie sympatie, naprawdę głęboko, aby dostać się do dna tego wszystkiego
Składniki, których będziesz potrzebować
Ostra Papryka, Jeśli To Możliwe WędzonaOstra Papryka, Jeśli To Możliwe Wędzona
Cukinia Gotowana Na Parze Lub Lekko Podsmażona, Do PodaniaCukinia Gotowana Na Parze Lub Lekko Podsmażona, Do Podania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
9
Dodaj kawałki wołowiny wraz z całym sokiem, który może mieć wyciekły
Składniki, których będziesz potrzebować
Białe Czekoladowe Loki Do PieczeniaBiałe Czekoladowe Loki Do Pieczenia
Papryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie PaskiPapryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie Paski
10
Dodaj pozostałą bulion wołowy i jakiekolwiek wino, którego nie zjadłeś, wzdłuż kawałków boczku.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ostra Papryka, Jeśli To Możliwe WędzonaOstra Papryka, Jeśli To Możliwe Wędzona
10 Uncji Cienko Pokrojonego, Ugotowanego Indyka, Poszatkowanego10 Uncji Cienko Pokrojonego, Ugotowanego Indyka, Poszatkowanego
(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)
11
Przykryć, położyć na tylnym palniku i pozostawić do duszenia, gotować na wolnym ogniu przez około 3 godziny..nisko. Idź i zrób sobie paznokcie lub idź do domu najlepszych przyjaciół, zrób coś konstruktywnego, nie gap się na to, żeby to zrobić, pijąc więcej wina lub jedząc bekon.
Składniki, których będziesz potrzebować
10 Uncji Cienko Pokrojonego, Ugotowanego Indyka, Poszatkowanego10 Uncji Cienko Pokrojonego, Ugotowanego Indyka, Poszatkowanego
12 Małych Pasternaków, Umytych I Dokładnie Obranych12 Małych Pasternaków, Umytych I Dokładnie Obranych
(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)
12
Zrobi się to, gdy mięso jest miękkie i przytulne, szpik wyciekł z kości, a cebula rozpadła się na lepkie słodkie kawałki.
Składniki, których będziesz potrzebować
1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane
Woda, Aby UmożliwićWoda, Aby Umożliwić
13
Jeśli masz to w sobie.. to byłoby wspaniałe z maślanymi puree ziemniaczanym...choć można dodać kilka ziemniaków kostki w około 2 godziny w czasie gotowania, jeśli chcesz.
Składniki, których będziesz potrzebować
(110° Do 115°, Bez Mleka I Masła)(110° Do 115°, Bez Mleka I Masła)
14
Połącz wszystko oprócz fleur du sel.
15
Posypać miską ciepłego gulaszu, dodać Flur of fleur du Sel..Zrelaksuj się...
Składniki, których będziesz potrzebować
12 Małych Pasternaków, Umytych I Dokładnie Obranych12 Małych Pasternaków, Umytych I Dokładnie Obranych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
TrudnośćEkspert
Gotowe W45 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia43
Magazyn