Rozmaryn Cytrusowy Miso-Natarty Indyk

Rozmaryn Cytrusowy Miso-Natarty Indyk
Nigdy nie można mieć zbyt wiele receptur hor d ' oeuvre, więc dać rozmaryn cytrusowy Miso przetarł indyka spróbować. Na 1,03 zł za porcję, ten przepis okładki 4% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 20. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 2G białka, 7G tłuszczu, oraz w sumie 105 kalorii. 1 osoba uznała ten przepis za przepyszny i satysfakcjonujący. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Mieszanka cebuli, wody, papryki i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak przepyszny. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 14%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Cytrusowo-Rozmaryn Natarł Indyka, Miso-natarty Indyk z sosem z indyka, oraz Masło rozmarynowe-natarty Indyk z sosem borowikowym dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Pulse około 1/4 krążków cebuli, plus rozmaryn i czosnek w robocie kuchennym, aż drobno posiekane.
Składniki, których będziesz potrzebować
RozmarynRozmaryn
CzosnekCzosnek
CebulaCebula
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Robot KuchennyRobot Kuchenny
2
Dodaj czarny pieprz, przyprawę do drobiu i pastę miso i przecier, aż będzie gładka.
Składniki, których będziesz potrzebować
Przyprawa Do DrobiuPrzyprawa Do Drobiu
Pieprz CzarnyPieprz Czarny
MisoMiso
3
Dodać masło i przecieru-mieszanina pojawi się zsiadłe.
Składniki, których będziesz potrzebować
MasłoMasło
4
Umieść stojak piekarnika w najniższej pozycji i rozgrzej do 177°. spłucz indyka wewnątrz i na zewnątrz, a następnie osusz. Pracując z dużego końca jamy, delikatnie Uruchom palce między skórą a mięsem piersi, aby rozluźnić skórę, uważając, aby nie rozerwać skóry. Wmasuj masło miso pod skórę, w tym uda i podudzia, i wmasuj z zewnątrz, aby równomiernie się rozprowadzało.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pałeczki Z KurczakaPałeczki Z Kurczaka
MasłoMasło
Funtów Jeżyn (okołoFuntów Jeżyn (około
Cała TurcjaCała Turcja
MięsoMięso
MisoMiso
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
5
Umieść plasterek cytryny wewnątrz pierścienia pieprzu i wsuń pod skórę, ustawiając równomiernie na piersi i pałeczkach. Powtórz z pozostałym pieprzem i plasterkami cytryny, aż do uzyskania przyjemnego wzoru.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pałeczki Z KurczakaPałeczki Z Kurczaka
PieprzPieprz
CytrynaCytryna
6
Posypać jamę przyprawioną solą. Stuff jamy z cytryny i pomarańczy ćwiartki, Wyciskanie soku do jamy, jak iść, i złożyć skórę szyi i klapki do jamy. Wiązać pałeczki perkusyjne wraz ze sznurkiem kuchennym i wkładać skrzydła pod korpus.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól SezonowanaSól Sezonowana
Pałeczki Z KurczakaPałeczki Z Kurczaka
PomarańczowyPomarańczowy
SokSok
CytrynaCytryna
Skrzydełka Z KurczakaSkrzydełka Z Kurczaka
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sznurek KuchennySznurek Kuchenny
7
Natrzeć indyka 2 łyżkami oleju. Wstrząsnąć 1 łyżkę mąki w piekarniku pieczenia worka, warstwy dolnej worka z cebulą i plastrami selera, i umieścić worek do pieczenia patelni.
Składniki, których będziesz potrzebować
SelerSeler
Cała TurcjaCała Turcja
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
CebulaCebula
Gruby Czerwony CukierGruby Czerwony Cukier
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sucha Przyprawa RubSucha Przyprawa Rub
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Do PieczeniaPatelnia Do Pieczenia
PiekarnikPiekarnik
8
Włożyć indyka na cebulę i seler do woreczka i zamknąć woreczek z krawatem dołączonym do pudełka.
Składniki, których będziesz potrzebować
SelerSeler
CebulaCebula
Cała TurcjaCała Turcja
9
Wytnij sześć szczelin 1/2 cala w górnej części torby, zgodnie z zaleceniami. Piecz zgodnie ze wskazówkami opakowania, około 2 1/2 do 3 godzin, lub do czasu wyskakującego timera.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Zegar KuchennyZegar Kuchenny
10
Wyjąć z piekarnika i odstawić do torebki na 30 minut.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
11
Wyjąć indyka z worka.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cała TurcjaCała Turcja
12
Odcedzić soki z patelni do 3-litrowego rondla i w razie potrzeby odcedzić nadmiar tłuszczu.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
PatelniaPatelnia
13
Do soków na patelni dodać 4 szklanki wywaru z indyka i doprowadzić do wrzenia. Podczas gdy wywar osiąga wrzenia, ubij razem wodę i skrobię kukurydzianą. Powoli wlać mieszaninę skrobi kukurydzianej do gotującego się wywaru, ciągle ubijając. Gotować przez 5 do 6 minut lub aż sos zgęstnieje i jasne. Wymieszać wszystkie soki z indyka nagromadzone na talerzu i doprawić sosem solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól I PieprzSól I Pieprz
StadoStado
Skrobia KukurydzianaSkrobia Kukurydziana
Cała TurcjaCała Turcja
SOSSOS
WodaWoda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
TrzepaczkaTrzepaczka
PatelniaPatelnia
TrudnośćEkspert
Gotowe W45 m.
Porcje20
Ocena Zdrowia1
Magazyn