Rozdrabniacze Do Czekolady Wiśniowej
Wiśni Rozdrabniacze czekolady może być tylko deser szukasz. Ten przepis służy 60. Jedna porcja zawiera 89 kalorii, 1G białka, oraz 5G tłuszczu. Na 11 centów za porcję, ten przepis okładki 2% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina. Jeśli masz pod ręką proszek do pieczenia, cukier granulowany, cynamon i kilka innych składników, możesz to zrobić. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 9%. Ta partytura jest do poprawy. Spróbuj Rozdrabniacze Do Czekolady Wiśniowej, Rozdrabniacze Do Czekolady, oraz Rozdrabniacze czekolady - nowy znaleziony faworyt do robienia ciasteczek z kawałkami czekolady dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 191°.
W małej misce wymieszać mąkę, proszek do pieczenia, cynamon i sól. Ubij razem masło i cukry w dużej misce z mikserem elektrycznym, aż do wymieszania i dodaj jajka, 1 na raz, dobrze ubijając po każdym dodaniu i wanilię. Ubić mieszankę mąki na małej prędkości, aż dobrze się wymieszać, a następnie wymieszać w kawałkach czekolady i wiśni drewnianą łyżką.
Umieść poziom łyżki ciasta 1 ' cale od siebie na nasmarowane blachy do pieczenia i piec w partiach w środku piekarnika, aż złoty wokół krawędzi, 12 do 15 protokół. Schłodzić na arkuszach 2 minuty przed przeniesieniem do szafy w celu całkowitego ostygnięcia.
Ciasteczka przechowywać, w hermetycznym opakowaniu, 5 dni.