Rozbite ziemniaki, Pasternak i Rutabaga

Rozbite ziemniaki, Pasternak i Rutabaga
Rozbite ziemniaki, Pasternak i Rutabaga może być tylko dodatek szukasz. Na 59 centów za porcję, ten przepis okładki 8% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis sprawia, że 12 porcji z 216 kalorii, 3G białka, oraz 14g tłuszczu każdy. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i wegetariańskie dieta. Udaj się do sklepu i odbierz pieprz, pasternak, ziemniaki i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 37 minut. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 23%, co nie jest takie niesamowite. Spróbuj Ziemniaki, Pasternak i rzepa, Smażone ziemniaki i pasternak z oliwą czosnkową, oraz Czosnek zmiażdżony słodkie ziemniaki i pasternak dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
W dużym holenderskim piekarniku, połączyć ziemniaki, pasternak, rutabaga, cebula, i 2 łyżki soli; dodać wodę do pokrycia. Doprowadzić do wrzenia na dużym ogniu; zmniejszyć ogień do średnio-niskie i gotować na wolnym ogniu przez 10 do 12 minut lub do miękkości.
Składniki, których będziesz potrzebować
PasternakPasternak
ZiemniakZiemniak
BrukiewBrukiew
CebulaCebula
WodaWoda
SólSól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Piec HolenderskiPiec Holenderski
2
Dobrze spuścić.
3
Dodaj pozostałą sól, serek śmietankowy, masło i szczyptę pieprzu. Mash razem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Serek śmietankowySerek śmietankowy
MasłoMasło
PieprzPieprz
SólSól

Wyposażenie

TrudnośćŚredni
Gotowe W37 m.
Porcje12
Ocena Zdrowia7
Magazyn