Royal Blue Velvet Cake
Royal Blue Velvet ciasto może być tylko deser szukasz. Ten przepis służy 16 i kosztuje 61 centów za porcję. Jedna porcja zawiera 396 kalorii, 3G białka, oraz 19g tłuszczu. Jeśli masz wykałaczki fioletowy pasta kolor żywności, maślanka, jajka, i kilka innych składników na rękę, można to zrobić. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 35 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 12%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Tort Blue Velvet, Tort Blue Velvet, oraz Tort Blue Velvet dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzać piekarnik do 163°. smarować i lekko dno mąki i boki trzech 8-calowych okrągłych patelni do ciast, lub spryskać sprayem do pieczenia z mąką.
W dużej misce, ubić składniki ciasta z mikserem elektrycznym na niskiej prędkości około 30 sekund, a następnie na średniej prędkości 2 minut, skrobanie miski od czasu do czasu.
Podziel ciasto równomiernie między Patelnie.
Piec 22 do 27 minut lub do góry sprężyny z powrotem, gdy lekko dotknięte w centrum. Chłodne 15 minut.
Wyjąć z patelni; całkowicie ostudzić.
Łyżka marshmallow creme do dużej miski do mikrofali; kuchenka mikrofalowa odkryte na wysoki 15 do 20 sekund, aby zmiękczyć.
Dodać masło. Beat z mikserem elektrycznym na średniej prędkości, aż będzie gładka. Ubij cukier puder i sól na gładką masę.
W razie potrzeby przyciąć zaokrąglone wierzchołki 2 warstw ciasta, aby spłaszczyć przed montażem.
Umieść 1 warstwę ciasta, od góry do dołu, na talerzu do serwowania; rozprowadzić z około 1/3 szklanki lukru. Top z drugiej warstwy, z góry do dołu; rozprowadzić z około 1/3 szklanki lukier. Wierzch z nieotłuszczoną warstwą ciasta, wierzch do góry. Bok i wierzch ciasta z pozostałym lukrem. Przechowywać luźno przykryte.