Rosół z kurczaka w powolnej kuchence
Rosół z kurczaka w powolnej kuchence to jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny przepis z 5 porcjami. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 30g białka, 24g tłuszczu, oraz w sumie 365 kalorii. Na 80 centów za porcję, ten przepis okładki 19% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Wiele osób naprawdę lubi to danie główne. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 10 godzin i 15 minut. Udaj się do sklepu i podnieś marchew, seler, bazylia i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć wodę można śledzić to danie główne z Arbuz-Brzoskwinia Slushies jako deser. 130 osób było pod wrażeniem tego przepisu. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 77%, co jest solidne. Podobne przepisy to Jak zrobić rosół z kurczaka w wolnej kuchence, Wolnooparkowy Bulion Kostny, oraz Jak zrobić bulion wołowy w powolnej kuchence.
Instrukcje
Umieść kawałki kurczaka, wodę, seler, marchew, cebulę i bazylię w wolnej kuchence.
Gotować na niskim ustawieniu przez 8 do 10 godzin. Przecedzić przed użyciem i wyrzucić warzywa. Kurczak może być usunięty z kości i używany w zupie.