Rosół
Rosół jest jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny przepis z 12 porcjami. Ta zupa ma 163 kalorie, 11g białka, oraz 9g tłuszczu na porcję. Na 1,06 zł za porcję, ten przepis okładki 12% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. To będzie hit w Twoim Jesień wydarzenie. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Jeśli masz pasternak, płynny rosół z kurczaka, sól i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 2 godziny i 20 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 41%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Zupa Avgolemono (aka grecka cytrynowa zupa z kurczaka), Mila End ' S rosół z zupą Mandel, oraz Rosół Einat Admony z Gondi (irańskie pierogi z kurczakiem i ciecierzycą) dla podobnych receptur.
Instrukcje
Do garnka włożyć wszystkie składniki oprócz pieprzu. Doprowadzić do wrzenia, a następnie zmniejszyć do gotować. Przykryć i gotować na wolnym ogniu przez 1 1/2 do 2 godzin, lub aż kurczak jest gotowy, warzywa są miękkie, a smak zupy jest boski. Smak i dostosować przyprawy w razie potrzeby.
Podawać w misce, a następnie posypać czarnym pieprzem na wierzch. * Uwaga: Dostosuj poziom bulionu i / lub ilości warzyw w razie potrzeby.