Rosyjskie Ciasta Herbaciane
Need a deser wegetariański? Rosyjskie ciasta herbaciane mogą być znakomitym przepisem do wypróbowania. Jedna porcja zawiera 105 kalorii, 1G białka, oraz 5G tłuszczu. Ten przepis służy 48 i kosztuje 11 centów za porcję. 5096 osób uznało ten przepis za pyszny i satysfakcjonujący. Jest to bardzo przystępna cena przepis dla fanów kuchni wschodnioeuropejskiej. Jeśli masz masło, sól, orzechy i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 1 godzina i 15 minut. Jest ona dostarczana przez Betty Crocker. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 11%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Rosyjskie Ciasta Herbaciane, Rosyjskie Ciasta Herbaciane, oraz Bezglutenowe Rosyjskie Ciasta Herbaciane.
Instrukcje
Piekarnik rozgrzać do 204°.
Masło wymieszać, 1/2 szklanki cukru pudru i wanilii w dużej misce. Wymieszaj mąkę, orzechy i sól, aż ciasto się połączy.
Kształt ciasta na 1-calowe kulki.
Umieść około 1 cala od siebie na nieprzetworzonym arkuszu cookie.
Piec 10 do 12 minut lub do zestawu, ale nie brązowy.
Usuń z arkusza cookie. Lekko schłodzić na stojaku z drutu.
Ciepłe ciasteczka zwijamy w cukier puder; schładzamy na drucianym stojaku.
Ponownie zawijamy cukier puder.