Rosemary jagnięcina pieczona z fasolą Cannellini
Rosemary Lamb Pot Roast z fasolą Cannellini może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten bezglutenowy i bezmleczny przepis służy 6 i kosztuje $4.49 za porcję. Jedna porcja zawiera 489 kalorii, 45g białka, oraz 8G tłuszczu. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Udaj się do sklepu i odebrać bulion wołowy, sól koszerna, oliwa z oliwek i kilka innych rzeczy, aby go dzisiaj. Aby użyć pieprzu można śledzić to danie główne z Łatwy Deser Miętowy jako deser. Przynosi wam to moje przepisy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Ogólnie ten przepis zarabia niesamowity spoonacular wynik 84%. Spróbuj Crockpot Rosemary & Garlic Cannellini Beans, Pieczone w garnku golonki jagnięce z fasolą Cannellini, oraz Estragon jagnięcy z fasolą Cannellini dla podobnych receptur.
Instrukcje
Wyciąć nadmiar tłuszczu z jagnięciny. (Jeśli używasz jagnięcej nogi bez kości, krawat w równym kawałku.)
Posypać koszerną solą, pieprzem i ziołami prowansalskimi.
Rozgrzać olej w dużej patelni na średnim ogniu.
Dodać jagnięcinę i brązową ze wszystkich stron, około 20 minut.
Dodaj wino i następne 4 składniki. Przykryć szczelnie i piec w temperaturze 350 przez 2 i pół godziny.
Wyjąć z piekarnika i wymieszać z fasolą i marchewką. Przykryć i piec 45 minut więcej lub aż jagnięcina jest przetargu widłowego.
Wyjmij jagnięcinę i warzywa z płynu do gotowania, połóż na talerzu i przykryj luźno folią, aby się ogrzać.
Odtłuścić tłuszcz z wierzchu płynu i gotować na dużym ogniu, aż zmniejszy się o połowę, o 5 protokół.
Zalać i wokół jagnięciny i warzyw.
* Herbes de Provence to mieszanka suszonych ziół, zwykle w tym tymianku, rozmarynu, majeranku i pikantnego, dostępna w sekcji przypraw w większości supermarketów.