Rosemary Czosnek Pieczony Kurczak

Nigdy nie można mieć zbyt wiele przepisów dania głównego, więc dać Rosemary czosnek Pieczony kurczak spróbować. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 424 kalorie, 36g białka, oraz 29g tłuszczu każdy. Na 1,53 zł za porcję, ten przepis okładki 16% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 1 godzina i 20 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny dieta. Udaj się do sklepu i podnieś ząbek czosnku, kurczaka, musztardę z kamienia i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby wykorzystać rozmaryn można śledzić to danie główne z Malinowa Pizza deserowa z rozmarynem i kandyzowanymi orzechami pekan jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 46%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Kurczak Pieczony Czosnkowo-Rozmarynowo, Kurczak pieczony czosnkiem z rozmarynem i cytryną, oraz Kurczak Pieczony Czosnkiem Z Rozmarynem I Cytryną dla podobnych receptur.
Instrukcje
Kurczaka opłukać zimną wodą; osuszyć ręcznikiem papierowym.
Umieść kurczaka, pierś do góry, na stojaku w płytkiej folii wyłożonej patelni do pieczenia lub brojlerów. Zaczynając od jamy szyi kurczaka, rozluźnij skórę od piersi i podudzia, wkładając palce między skórę a mięso i delikatnie naciskając.
Połącz musztardę, czosnek i rozmaryn; pocierać pod rozluźnioną skórą i pocierać pierś i pałeczki.
Piec w temperaturze 375 przez 1 godzinę i 10 minut lub do temperatury wewnętrznej uda 17
Przenieść kurczaka na deskę do rzeźbienia; odstawić 5-10 minut (temperatura wzrośnie do 180). Pokroić kurczaka; przenieść na talerze do serwowania.