Need a dairy free main course? Zupa z makaronem z kurczaka może być super przepis spróbować. Jedna porcja zawiera 555 kalorii, 45g białka, oraz 35 g tłuszczu. Ten przepis służy 6. Na $1.94 za porcję, ten przepis okładki 28% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Jesień. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Jeśli masz łodygi selera, marchew, pokrojonego kurczaka i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć sól można śledzić to danie główne z Przepis Na Jabłko jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 53%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Zupa Z Makaronem Z Makaronem, Rosół z makaronem, oraz Rosół Z Makaronem dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Usuń nadmiar tłuszczu z kurczaka. W holenderskim piekarniku lub garnku, umieść kurczaka, podroby (z wyjątkiem wątroby) i szyję.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cały Kurczak
Wątroba
Stado
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Piec Holenderski
2
Dodać pozostałe składniki kurczaka i bulionu; podgrzać do wrzenia. Odtłuszczone pianki z bulionu; zmniejszyć ciepło do niskiej. Przykryć i gotować na wolnym ogniu około 45 minut lub aż sok z kurczaka nie będzie już różowy, gdy centra najgrubszych kawałków są cięte.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cały Kurczak
Bulion
Sok
3
Usuń kurczaka z bulionu. Kurczak chłodny około 10 minut lub tylko do czasu, aż ostygnie wystarczająco, aby obsłużyć. Wywar przecedzić przez sitko wyłożone gazą; wyrzucić warzywa.
Składniki, których będziesz potrzebować
Warzywa
Cały Kurczak
Bulion
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sernik
Sito
4
Usuń skórę i kości z kurczaka.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cały Kurczak
5
Pokroić kurczaka na kawałki 1/2 cala. Odtłuścić i wyrzucić tłuszcz z bulionu. Zużyć natychmiast lub przykryć i schłodzić bulion i kurczaka w oddzielnych pojemnikach do 24 godzin lub zamrozić do wykorzystania w przyszłości.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cały Kurczak
Bulion
6
Dodać wystarczającą ilość wody do bulionu, aby zmierzyć 5 filiżanek. W holenderskim piekarniku rozgrzać bulion, pokrojoną marchewkę, pokrojony seler, posiekaną cebulę i granulki bulionu do wrzenia. Zmniejszyć ogień do niskiej; przykryć i gotować na wolnym ogniu około 15 minut lub aż marchewki będą miękkie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Granulki Bulionowe
Marchew
Seler
Bulion
Cebula
Woda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Piec Holenderski
7
Wymieszać z makaronem i kurczakiem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cały Kurczak
Makarony
8
Podgrzać do wrzenia. Zmniejszyć ogień do niskiej; gotować na wolnym ogniu 7 do 10 minut lub do makaronu są miękkie, mieszając od czasu do czasu.