Rosół Z Kurczaka
Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 2G białka, 1g tłuszczu, oraz w sumie 72 kalorie. Ten przepis służy 1 i kosztuje 89 centów za porcję. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny dieta. Jeśli masz liść laurowy, pieprz, marchew i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Z łyżeczką wynik 81% to danie jest super. Podobne przepisy to Wywar warzywny-dobry zapas jest ważny, {Wideo} Jak zrobić podstawowy rosół z resztek kurczaka, oraz Rosół Z Kurczaka.
Instrukcje
Umieścić skrzydełka kurczaka w dużym garnku i wlać wystarczająco zimnej wody, aby pokryć 2 cale. Doprowadzić do wrzenia na średnim ogniu, odtłuszczając szumowinę, która unosi się na powierzchnię. Zmniejszyć ogień do średnio-niskiego i gotować na wolnym ogniu, często szumiąc, przez 20 minut.
Dodać pozostałe składniki. Dusić przez 2 godziny.
Odcedzić bulion, lekko ostudzić i odcedzić tłuszcz, który unosi się na wierzch. (Alternatywnie, schłodzić w lodówce przez noc.
Usuń tłuszcz, który gromadzi się na powierzchni.) Powrót zapasów do garnka i doprowadzić do silnego gotować na średnim ogniu. Gotować na wolnym ogniu, aż płyn zmniejszy się o jedną trzecią, aby skoncentrować smak.
Typ_27_data.init_step_by_step_images = 0;