Roquefort Quiche

Roquefort Quiche
Quiche Roquefort może być tylko porannym posiłkiem, którego szukasz. Ten przepis sprawia, że 6 porcji z 293 kalorie, 9g białka, oraz 26g tłuszczu każdy. Na 1,21 zł za porcję, ten przepis okładki 7% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jest to niedrogie przepis dla fanów kuchni śródziemnomorskiej. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Udaj się do sklepu i odebrać ciasto powłoki, scallion, śmietana, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 15 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 21%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Quiche z cukinią i kozim serem (Quiche de Courgettes au Chèvre), Makaron Roquefort, oraz Cheeseburgery Roquefort dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzać piekarnik do 375 F. rozrzucić ser, boczek i szalotka w skorupie ciasta.
Składniki, których będziesz potrzebować
Muszle Do CiastMuszle Do Ciast
Zielona CebulaZielona Cebula
SerSer
BoczekBoczek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
2
Jajka połączyć ze śmietaną i polać na wierzch. Kropka z masłem.
Składniki, których będziesz potrzebować
MasłoMasło
KremKrem
JajkoJajko
3
Piec 25 do 30 minut lub do złotego i dmuchane.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik

Wyposażenie

Polecane wino: Bordeaux, Szampan, Biały Bordowy

Bordeaux, szampan i Biały burgund to moje najlepsze propozycje dla francuskiego. Francuskie wino jest tak samo różnorodne jak francuskie jedzenie, ale rzadko pomylisz się z szampanem. Jeśli posiłek wymaga białego wina, możesz również spróbować białego burgunda. Dla czerwonego, spróbuj Red bordeaux blend. Chateau Feret Lambert Bordeaux Superieur z 4.3 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 15 dolarów za butelkę.
Chateau Feret Lambert Bordeaux Superieur
Chateau Feret Lambert Bordeaux Superieur
Kolor jest atrakcyjnym ciemnym rubinem, odzwierciedlającym staranny proces selekcji winogron. Nos i profil smakowy ciemnych owoców, śliwek i nut cedrowych są ładnie zrównoważone z kwasowością i strukturą taniny na podniebieniu. Eleganckie wino z mocą i finezją. Wytrawne i orzeźwiające wykończenie dopełnia wino.
TrudnośćŁatwy
Gotowe W15 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia2
Magazyn