Romanow Piroshki
Romanov Piroshki może być dobry przepis, aby rozszerzyć swoje pudełko przepis Hor d ' oeuvre. Na 61 centów za porcję, ten przepis okładki 8% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis sprawia, że 15 porcji z 152 kalorie, 12g białka, oraz 5G tłuszczu każdy. Przepis ten zachwycił 76 osób. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezmleczne dieta. Udaj się do sklepu i podnieś jajko, cebulę, mielony pieprz i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Ogólnie ten przepis zarabia całkiem dobry spoonacular wynik 44%. Podobne przepisy to Piroshki-Trzy Sposoby, Owoce Piroshki, oraz Piroshki Taylora.
Instrukcje
Rozgrzać 2 łyżki oleju na dużej patelni na średnim ogniu.
Podsmażyć cebulę na złoty kolor, a następnie wyjąć z patelni i odstawić.
Dodaj pozostałe 2 łyżki oleju do patelni i ciepła przez 1 minutę na średnim ogniu.
Dodać wołowinę i gotować, aż rumiane, tłuczenie widelcem, aby rozbić na małe kawałki.
W blenderze umieścić wołowinę, podsmażoną cebulę, sól i pieprz i zmiksować na wysokiej przez 5 do 7 sekund; odstawić.
Aby ciasto: w średniej misce połączyć mąkę, sól i jajko i dobrze wymieszać. Mieszaj w wodzie, trochę na raz, aż ciasto będzie sztywne. Wyrobić ciasto przez 2 do 4 minut na lekko posypanej mąką powierzchni.
Rozwałkuj ciasto do grubości 1/8 cala wałkiem do ciasta. Za pomocą szklanki lub foremki do ciastek Wytnij rundy o średnicy około 3 cali.
Rozgrzej piekarnik do 400 stopni F (200 stopni C).
Umieścić 1 łyżkę nadzienia na 1/2 każdego okręgu ciasta. Zwilżyć brzegi ciasta odrobiną wody; złożyć ciasto na nadzieniu i docisnąć brzegi, najpierw palcami, a następnie widelcem.
Umieścić piroshki na lekko nasmarowanym arkuszu cookie i piec przez 30 minut, lub do złotego koloru.
Posmarować roztopionym masłem i podawać w temperaturze pokojowej.