Rollupy Cordon Bleu z sosem miodowo-musztardowym
Rollupy Cordon Bleu z sosem miodowo-musztardowym mogą być dobrym przepisem na rozszerzenie pola z przepisem na danie główne. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 25g białka, 13g tłuszczu, oraz w sumie 312 kalorii. Ten przepis służy 8. Na 2,44 zł za porcję, ten przepis okładki 13% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Mieszanka estragonu, chrzanu, musztardy dijon i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Aby zużyć miód można śledzić to danie główne z Piernik Miodowy jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 1 godzina i 5 minut. 3 osoby były pod wrażeniem tego przepisu. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 39%, co jest raczej złe. Podobne przepisy to Kurczak Cordon Bleu z kremowym sosem musztardowym, Polędwiczki wieprzowe Cordon Bleu z sosem Pieczarkowo-musztardowym, oraz Kurczak Cordon Bleu Z Sosem Grzybowym.
Instrukcje
Wymieszaj 2 szklanki wina, estragonu, pietruszki i oleju w nieporowatym szklanym naczyniu lub misce i.
Dodać kurczaka i wrzucić do herbu. Przykryć naczynie lub miskę i przechowywać w lodówce do marynowania przez co najmniej 4 godziny.
Usuń kurczaka z marynaty, i wlać marynatę do dużej patelni na średnim ogniu.
Pokroić piersi kurczaka na pół pionowo i szybko spłaszczyć każdy kawałek do grubości 1/2 cala młotkiem do mięsa.
Warstw każdy kawałek plaster sera, plaster szynki, i posypać brązowym cukrem.
Zwijamy i zabezpieczamy wykałaczkami, następnie brązowo na patelni z marynatą.
Rozgrzej piekarnik do 325 stopni F (165 stopni C).
Miejsce rumiane rollups w naczyniu do pieczenia 9x13 cali i wlać niewielką ilość marynaty na kurczaka, zastrzegając co najmniej 3 łyżki na patelni.
Kurczaka posypać solą i pieprzem do smaku oraz niewielką ilością brązowego cukru.
Piecz rollupy z kurczaka w rozgrzanym piekarniku przez około 30 minut lub do momentu ugotowania i wyczyszczenia soków z kurczaka.
Aby zrobić sos: w międzyczasie dodaj mąkę do patelni z zastrzeżoną marynatą.
Dodaj 2 szklanki wina, ciągle mieszając, pozwalając sosowi zagęścić. Następnie wymieszać z musztardą, miodem, odrobiną brązowego cukru i chrzanem. Doprawić solą i pieprzem do smaku, podgrzać i podawać z rollupami z kurczaka.