Rollo de Salmon Ahumado Con salsa Tartar Y Lentejas (Rolada z wędzonego łososia z sosem tatarskim i soczewicą)
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na dania główne, więc spróbuj Rollo de Salso Ahumado Con salsa Tatar Y Lentejas (Rolada z wędzonego łososia z sosem tatarskim i soczewicą). Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 19g białka, 21 g tłuszczu, oraz w sumie 344 kalorie. Ten przepis służy 4 i kosztuje $2.97 za porcję. Jeśli masz korniszony, łosoś, musztardę dijon i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezmleczne i pescatariańskie dieta. Ten przepis jest typowy dla kuchni meksykańskiej. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 59%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Grillowany łosoś z sosem tatarskim, Hamburgery z łososia w sosie jogurtowo-tatarskim, oraz Hamburgery Z Łososia Z Sosem Tatarskim Koperkowym dla podobnych receptur.
Instrukcje
Włóż soczewicę do miski. Następnie dodać połowę korniszonów, kaparów, szczypiorku, pietruszki i dymki. Ubierz oliwę z oliwek, musztardę oraz sól i pieprz do smaku. Odstawić.
Włóż majonez do miski. Następnie dodaj pozostałą połowę korniszonów, kaparów, szczypiorku, pietruszki i dymki. Odstawić.
Połóż plastikową folię na desce do krojenia, która pomoże uformować rolkę. Zacznij warstwować arkusze wędzonego łososia na wierzchu, nakładając plastry, aby żadne z nadzienia nie uciekło podczas zwijania.
Za pomocą szpatułki offsetowej (powszechnie stosowanej do lukrowania ciast) rozprowadź cienką warstwę sosu tatarskiego bezpośrednio na łososia, aż do zewnętrznych krawędzi łososia. Następnie łyżkę na warstwę przygotowanej soczewicy nad warstwą sosu tatarskiego.
Korzystając z plastikowej folii, podnieś łososia od siebie i uformuj go w Formularz z bali. (Folia pomaga podnieść Delikatnego łososia. Folia nie powinna być zwinięta w łososia.) Po uformowaniu rolki użyj bardzo ostrego noża, aby bardzo delikatnie pokroić delikatną rolkę na kawałki, jak Japońska maki lub rolka sushi.
Podawać natychmiast na pojedynczych łyżkach lub na wierzchu ciepłych tostowych plasterków bagietki skropionych odrobiną oliwy z oliwek.
Polecane wino: Chardonnay, Pinot Noir, Sauvignon Blanc
Łosoś świetnie komponuje się z Chardonnay, Pinot Noir i Sauvignon Blanc. Aby zdecydować się na biały lub czerwony, należy wziąć pod uwagę przyprawy i sosy. Chardonnay jest świetnym przyjacielem maślanych, kremowych potraw, a sauvignon blanc może uzupełniać Dania ziołowe lub cytrusowe. Lekka czerwień o niskiej zawartości taniny, taka jak pinot noir, świetnie komponuje się z pieczonym lub grillowanym łososiem. Jedno wino można spróbować Foley Estate Winery Sta. Rita Hills Chardonnay. Ma 4,3 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 27 dolarów.
![Foley Estate Winery Sta. Rita Hills Chardonnay]()
Foley Estate Winery Sta. Rita Hills Chardonnay
Winnica Rancho Santa Rosa została pierwotnie pomyślana jako pojedyncze mikro-winnice podzielone na 59 unikalnych bloków w oparciu o glebę, ekspozycję, wysokość, klasę, podkładkę i klon. Rancho Santa Rosa produkuje niezwykle bogate i jedwabiste wina.