Roll-upy z szynką i zieloną cebulą
Roll-upy z szynką i zieloną cebulą wymagają około 45 minut od początku do końca. Ten przepis podaje 96 porcji i kosztuje 10 centów za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera około 2 g białka , 3 g tłuszczu i łącznie 38 kalorii . 1 osoba przygotowała ten przepis i zrobi go jeszcze raz. Tylko nielicznym osobom ten hor d'oeuvre naprawdę się podobał. Jeśli masz pod ręką ser cheddar, szynkę delikatesową, zieloną cebulę i kilka innych składników, możesz to zrobić. Jest to dobra opcja, jeśli stosujesz dietę bezglutenową, pierwotną i ketogenną . Jest to dostarczane przez Taste of Home. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, przepis ten uzyskuje łyżkowy wynik 0% , co jest wynikiem możliwym do poprawy. Jeśli podoba Ci się ten przepis, mogą Ci się spodobać również takie przepisy, jak Roll-upy z kurczaka z serem feta i rukolą , Roll-upy z kurczakiem w curry i Roll-upy z bakłażana i parmezanu .
Instrukcje
W dużej misce, którą można używać w kuchence mikrofalowej, połącz serek śmietankowy i ser cheddar. Kuchenkę mikrofalową na maksymalnej mocy przez 1-2 minuty lub do momentu rozpuszczenia. Mieszaj, aż będzie gładkie.
Rozsmaruj mieszaninę sera na szynce.
Na każdym plasterku szynki połóż jedną cebulę.
Zwiń ciasno; owinąć w plastikową folię. Przechowywać w lodówce przez co najmniej 1 godzinę lub do momentu, aż masa będzie twarda.
Pociąć na 3/4 cala. plasterki.