Roll-Upy Pepperoni
Nigdy nie można mieć zbyt wiele przepisów na przystawki, więc dać Pepperoni Roll-Ups spróbować. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 7G białka, 19g tłuszczu, oraz w sumie 280 kalorii. Ten przepis służy 4. Na 1,31 zł za porcję, ten przepis okładki 2% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jeśli masz sól czosnkową, przyprawy, ser sznurkowy i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Ten przepis jest typowy dla kuchni południowej. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 20 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 8%. Ta partytura jest do poprawy. Spróbuj Easy Pepperoni Pizza Lasagne Roll Ups, Zamrażarka Lasagna Roll Ups, oraz Kiełbasa Nadziewane Tosty Francuskie Roll Up dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozwiń ciasto półksiężyc; oddziel na osiem trójkątów.
Umieścić osiem kawałków pepperoni na każdym.
Ułożyć kawałek sera na krótszym boku każdego trójkąta; posypać 1/2 łyżeczki włoskiej przyprawy.
Zwiń każdy, zaczynając od krótkiego boku; szczypta szwy do uszczelnienia.
Posypać solą czosnkową i pozostałą włoską przyprawą.
Miejsce 2 w. osobno na wysmarowanej blasze do pieczenia.
Piec w temperaturze 375° przez 10-12 minut lub do złotego koloru.
Polecane wino: Riesling, Wino Musujące, Zinfandel
Południe w menu? Spróbuj sparować z Rieslingiem, winem musującym i Zinfandelem. Ogólnie rzecz biorąc, istnieje kilka zasad, które pomogą Ci sparować wino z południowym jedzeniem. Przyjazne jedzenie riesling lub białe wino musujące sprawdzi się z wieloma smażonymi potrawami, podczas gdy zinfandel świetnie nadaje się do potraw z grilla. Dr. H. Thanisch (Erben Müller-Burggraef) Berncasteler lekarz Riesling Kabinett z 4 na 5 gwiazdek wydaje się być dobrym meczem. Kosztuje około 28 dolarów za butelkę.
Dr. H. Thanisch (Erben Müller-Burggraef) Berncasteler Doctor Riesling Kabinett
Wciąż dość zamknięte, to wino już pokazuje złożoność. Aromaty kumkwatu, krwawej pomarańczy i owoców pestkowych, brioche i trufli, a także delikatna nuta ziołowa. Lekko zadymiona z bardzo wyrazistą mineralnością typową dla lekarza.Wspaniałe z rybami i owocami morza. Świetnie nadaje się do drobiu i wszelkiego rodzaju pikantnych potraw.