Roll-Upy Miodowo-Orzechowe
Miód Nut Roll-up może być tylko przystawka szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 7G białka, 19g tłuszczu, oraz w sumie 353 kalorie. Ten przepis służy 8 i kosztuje 73 centów za porcję. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 30 minut. Udaj się do sklepu i odbierz orzechy włoskie, skórkę pomarańczową, miód i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 33%. Ten wynik nie jest taki super. Spróbuj Zamrażarka Lasagna Roll Ups, Kurczak Boczek Ranczo Lasagna Roll Ups, oraz Easy Pepperoni Pizza Lasagne Roll Ups dla podobnych receptur.
Instrukcje
Piekarnik rozgrzać do 177°. linia cookie arkusz z folią lub gotowania pergamin papieru.
W średniej misce wymieszać orzechy włoskie, 3 łyżki migdałów, rodzynki, miód, masło, skórkę pomarańczową i cynamon. Odstawić.
Oddziel ciasto na 8 ciastek; naciśnij każde ciastko na prostokąt 5x2 1/2 cala. Łyżka około 1 łyżka mieszaniny orzechów dół środka każdego herbatnika; zwiń i delikatnie naciśnij szew do uszczelnienia.
Miejsce rolki, szew boki w dół, na arkuszu cookie.
W małej misce ubić jajko i wodę trzepaczką lub widelcem.
Mieszanka pędzla na rolkach.
Posypać pozostałymi migdałami.
Piec 16 do 18 minut lub do złotego koloru.