Rolki Parker House
Na 23 grosze za porcję, ten przepis okładki 5% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Obserwujesz swoją figurę? Ten wegetariański przepis ma 156 kalorii, 5G białka, oraz 5G tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 12. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Udaj się do sklepu i odbierz błyskawiczne płatki ziemniaczane, cukier, ciepłe mleko i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić już dziś. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 2 godziny. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 22%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Rolki Parker House, Rolki Parker House, oraz Rolki Parker House dla podobnych receptur.
Instrukcje
Umieść mleko, drożdże, mąkę chlebową, cukier i płatki ziemniaczane w misce miksera stojącego. Zagniataj, aż ciasto będzie gładkie i elastyczne. Ciasto będzie w tym momencie dość sztywne.
Dodaj masło i sól i kontynuuj ugniatanie, aż masło zostanie całkowicie włączone. Przykryj miskę folią i odstaw na bok, aż ciasto podwoi się, około godziny.
Wyłożyć blachę do pieczenia papierem do pieczenia i rozgrzać piekarnik do 177°. Lekko odkurzyć powierzchnię roboczą mąką. Obróć ciasto, poklepuj je, aby spłaszczyć. Wchodzisz na lewą stronę w kierunku środka, a następnie na górze, a następnie prawej stronie, a na dole, aby utworzyć szorstki kwadrat.
Wałkiem do ciasta rozwałkuj ciasto do około 9 na 12 cali. Za pomocą noża do pizzy lub ostrego noża pokrój ciasto na trzy 12-calowe paski, a następnie pokrój każdy pasek na 4 równe kawałki, dzięki czemu masz 12 kwadratów.
Używając pałeczki, uchwytu drewnianej łyżki lub podobnego przedmiotu, naciśnij linię na każdy kwadrat przechodząc prosto w poprzek (nie po przekątnej), aby nie był całkiem w poprzek środka kwadratu. Pomoże to utrzymać ciasto z rozkładania, gdy piecze. Złóż ciasto na gniecenie, z większą częścią złożoną na mniejszą, jak małż z overbite.
Ułóż złożone ciasto na blasze do pieczenia, pozostawiając przestrzeń między nimi, jeśli nie chcesz ich dotykać, lub umieszczając je prawie dotykając, jeśli wolisz pull-apart bułki. Przykryj bułki folią i odstaw do podwojenia rozmiaru, o połowę mniej niż pierwsze wyrośnięcie (około 30 minut).
Gdy bułki podwoiły rozmiar, piec w 177°, aż bułki są ładnie rumiane, o 25 protokół.
Wyjmij bułki z patelni i pozwól im ostygnąć na stojaku.
Podawać tego samego dnia.