Rolka Stromboli
Rolka Stromboli wymaga około 55 minut od początku do końca. Na 3,46 zł za porcję, ten przepis okładki 26% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 43g białka, 42g tłuszczu, oraz w sumie 842 kalorie. Ten przepis służy 4. 1 osoba uznała ten przepis za pyszny i satysfakcjonujący. Jeśli masz fasolę, pepperoni, oliwę z oliwek i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Przynosi wam to moje przepisy. Ogólnie ten przepis zarabia spoonacular wynik 48%. Podobne przepisy to Szynka i ser półksiężyc" Roll " Stromboli na # SundaySupper, stromboli, oraz Stromboli.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 177°. wyłożyć dużą blachę do pieczenia papierem do pieczenia lub folią.
Rozwiń ciasto i połóż na powierzchni roboczej. Uważając, aby nie rozerwać ciasta, rozciągnij rękami do prostokąta o wymiarach 16 na 9 cali.
Warstwa składników na całej długości ciasta, w środku, w następującej kolejności (nakładanie się w razie potrzeby): połowa mozzarelli, pepperoni, szynka, papryka, fasola szparagowa i soppressata. Zakończyć pozostałą mozzarellą.
Przynieś długie krawędzie ciasta na nadzienie i ustaw tak, aby krawędzie pokrywały się w środku. Wykończenia kończy się nożem i szczypta do uszczelnienia krawędzi.
Przełożyć na przygotowaną blachę do pieczenia i posmarować olejem.
Wytnij 6 małych szczelin na górze małym nożem do wentylacji.
Piec, aż nadmuchane i równomiernie złoty kolor, 35 do 40 protokół.
Ostudzić przez 5 do 10 minut. Przed podaniem przyciąć mały kawałek z każdego końca i wyrzucić.
Pokroić stromboli na 4 równe porcje.