Roladki z wędzonym łososiem i ogórkiem
Wędzone-bułki z łososiem i ogórkiem to bezglutenowe, pierwotne, przyjazne dla fodmap i pescatariańskie przepis z 56 porcjami. Jedna porcja zawiera 17 kalorii, 2G białka, oraz 1g tłuszczu. Na 36 centów za porcję, ten przepis okładki 1% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Udaj się do sklepu i odebrać serek, łosoś, sól, i kilka innych rzeczy, aby go dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 23%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Roladki Ogórkowe Z Wędzonym Łososiem, Łosoś wędzony w ogórkach Łódź, oraz Kanapki Z Wędzonym Łososiem I Ogórkiem dla podobnych receptur.
Instrukcje
Ćwiartka ogórka wzdłuż, odcinając i odrzucając zaokrąglone końce. Wymieszać razem twarożek, szczypiorek, chrzan, sól i pieprz do smaku, aż dobrze połączone.
Pat ogórek suchy. Ułóż wystarczająco dużo łososia, aby całkowicie owinąć 1 ćwiartkę ogórka w 1 warstwę na arkuszu folii, a następnie rozprowadzić cienką warstwą mieszanki twarogu. Owiń powlekanego łososia wokół ćwiartki ogórka, aby całkowicie pokryć, delikatnie naciskając, aby pomóc mu przylegać. Powtórz z pozostałymi ćwiartkami ogórka. (Możesz mieć resztki łososia.)
Wytnij rolki w poprzek na kawałki 3/4 cala.