Roladki Z Szynką I Serem
Roladki z szynką i serem mogą być tylko przystawką, której szukasz. Jedna porcja zawiera 29 kalorii, 2G białka, oraz 1g tłuszczu. Na 9 centów za porcję, ten przepis okładki 1% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 50. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Udaj się do sklepu i odebrać oscar Mayer szynka, polly-o ser mozzarella, Pizza crust, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 50 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 12%. Ten wynik nie jest tak wybitny. Spróbuj Zamrażarka Lasagna Roll Ups, Kurczak Boczek Ranczo Lasagna Roll Ups, oraz Easy Pepperoni Pizza Lasagne Roll Ups dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 204°. rozwiń ciasto z pizzą na lekko posypaną mąką powierzchnię; naciśnij, aby utworzyć prostokąt o wymiarach 12x8 cali.
Ułóż plastry szynki równomiernie na cieście do 1/2 cala krawędzi; posypać równomiernie serem. Zaczynając od jednego z krótkich końców, zwijamy ciasto, aby uformować kłodę. Szczypta szew razem do uszczelnienia.
Miejsce, szew stronie w dół, na wysmarowanej blachy do pieczenia.
Piec 25 do 30 minut lub aż głęboki złoty kolor.
Odstawić na 10 minut przed pokrojeniem na 8 plastrów.
Podawać z żółtą musztardą lub sosem chrzanowym, w razie potrzeby.