Roladki Z Szynką

Roladki Z Szynką
Bułeczki z szynką to bezglutenowe i pierwotne przepis z 25 porcjami. Jedna porcja zawiera 36 kalorii, 1G białka, oraz 3G tłuszczu. Na 18 centów za porcję, ten przepis okładki 1% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Mieszanka szynki, twarogu, zielonej cebuli i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 10 minut. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Z łyżeczką wynik 11%, to danie nie jest tak spektakularne. Jeśli podoba Ci się ten przepis, możesz również polubić przepisy takie jak Suwaki z szynką i serem hawajskim, Zapiekanka z szynką i zieloną fasolką, oraz Zapiekanka śniadaniowa z szynką i serem.

Instrukcje

1
Ułóż plastry szynki na płaskiej powierzchni i posmaruj serem śmietankowym.
Składniki, których będziesz potrzebować
Serek śmietankowySerek śmietankowy
Plastry SzynkiPlastry Szynki
20 Do 25 Całych Liści Szpinaku20 Do 25 Całych Liści Szpinaku
2
Umieścić po jednej zielonej cebuli na każdym plasterku szynki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Zielona CebulaZielona Cebula
SzynkaSzynka
3
Zawiń plastry szynki szczelnie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Plastry SzynkiPlastry Szynki
RolkaRolka
4
Pokroić na kawałki wielkości kęsa i służyć.
TrudnośćNormalny
Gotowe W10 m.
Porcje25
Ocena Zdrowia1
Magazyn