Roladki Z Makiem-Serem Szwajcarskim
Makowiec-bułeczki z serem szwajcarskim to bezglutenowe i דל פחמימות,zne hor d ' oeuvre. Jedna porcja zawiera 30 kalorii, 2G białka, oraz 2G tłuszczu. Ten przepis służy 25. Na 11 centów za porcję, ten przepis okładki 1% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Mieszanka musztardy, margaryna, sos worcestershire, i garść innych składników są wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak smaczne. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 40 minut. Przynosi wam to moje przepisy. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 13%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Roladki Makowe, Roladki orzechowo-Makowe, oraz Roladki Makowe dla podobnych receptur.
Instrukcje
Połączyć mix rolki, drożdże, i następne 4 składniki w dużej misce; dobrze wymieszać.
Połącz wodę i kolejne 3 składniki; dodaj do suchych składników, mieszając tylko do momentu zwilżenia suchych składników.
Ciasto wyłożyć na lekko posypaną mąką powierzchnię i zagniatać do uzyskania gładkości i elastyczności (około 5 minut).
Umieść w misce pokrytej sprayem do gotowania, obracając się do warstwy wierzchniej. Przykryj i pozostaw 5 minut.
Ciasto podzielić na 20 równych porcji. Uformuj każdą porcję w kulkę i umieść kulki na patelni o wymiarach 13 x 9 x 2 cale pokrytej sprayem do gotowania. Przykryć i odstawić w ciepłe miejsce (85), wolne od przeciągów, 45 minut lub do podwojenia luzem.
Piec w temperaturze 375 przez 15 do 18 minut lub do złotego koloru.