Roladki Z Kapusty Wołowej
Roladki z kapusty wołowej mogą być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 483 kalorie, 42g białka, oraz 7G tłuszczu każdy. Na 3,14 zł za porcję, ten przepis okładki 45% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Udaj się do sklepu i podnieś bułkę tartą, sok pomidorowy, kapustę savoy i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć sól można śledzić to danie główne z Przepis Na Jabłko jako deser. Przynosi wam to moje przepisy. Ogólnie ten przepis zarabia łyżeczka solidna wynik 76%. Spróbuj Zapiekanka Z Kapusty Wołowej (Leniwe Bułeczki Z Kapustą) - Bezmleczna, Gołąbki Z Wołowiną, oraz Koreańskie Roladki z wołowiną i kapustą dla podobnych receptur.
Instrukcje
W 2 1/2 - do 3-cala głębokości 12-calowej patelni lub 5-do 6-Quart patelni, doprowadzić około 1 cal wody do wrzenia na dużym ogniu.
Wyciąć i wyrzucić rdzeń kapusty. Ostrożnie oddziel liście od głowy, utrzymując je w całości.
Dodaj kapustę do patelni, przykryć i gotować, aż liście zwiędną, 3 do 4 minut.
Spuścić wodę z patelni i napełnić zimną wodą.
Wyciąć najgrubsze części twardych łodyg z 8 największych liści; odstawić liście na bok. Drobno posiekać łodygi i pozostałe liście.
Na patelni wymieszać posiekaną kapustę z kiszoną kapustą i papryką; rozprowadzić na płasko.
W misce wymieszaj mieloną wołowinę, cebulę, białko jaja, ryż, natkę pietruszki, bułkę tartą, 3 łyżki wody, 1/2 łyżeczki soli i 1/4 łyżeczki pieprzu.
Kopiec 1/8 mieszanki mięsa na końcu łodygi ściętej strony każdego zarezerwowanego liścia kapusty. Uformuj mięso w poziomą kłodę o długości 2 1/2 do 3 cali, złóż boki liści na mięsie, a następnie zwiń od końca łodygi, aby zamknąć. Ustaw rolki, szwy w dół, na mieszance kiszonej kapusty na patelni.
Wymieszać sok pomidorowy i bulion.
Zalać roladkami z kapusty. Przykryć patelnię i doprowadzić do wrzenia na dużym ogniu. Zmniejsz ogień do średnio-niskiego i gotuj na wolnym ogniu, aż mięso nie będzie już różowe w środku najgrubszej części (wycięte do testu), około 15 minut.
Łyżka gołąbków i kapusty kiszonej mieszamy w płytkich miseczkach.
Dodaj śmietanę, sól i pieprz do smaku.