Roladki z cukinii z kozim serem i miętą
Jedna porcja tego dania zawiera ok. 8G białka, 11g tłuszczu, oraz w sumie 138 kalorii. Ten przepis służy 20 i kosztuje $1.72 za porcję. Udaj się do sklepu i odbierz kozi ser, liście mięty, rodzaj ognia: bezpośredni i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Ten przepis jest lubiany przez 1135 smakoszy i kucharzy. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowy, pierwotny, przyjazny dla fodmap i דל פחמימות,zny dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 40%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Grillowane Roladki ziemniaczane z cukinii z kozim serem, Ukąszenia cukinii z Harissą, kozim serem, limonką i miętą, oraz Francuski w mgnieniu oka: łatwy-omlet z cukinią, kozim serem i miętą dla podobnych receptur.
Instrukcje
Doprowadzić mały rondel z wodą do wrzenia na średnim ogniu. Blanszować szczypiorek we wrzącej wodzie, aż zmięknie, około 15 do 30 sekund.
Przenieś do wyłożonej ręcznikiem papierowym płyty i odstaw na bok.
Zapal jeden komin pełen węgla drzewnego. Gdy cały węgiel jest oświetlony i pokryty szarym popiołem, wylej i rozprowadź węgle równomiernie na całej powierzchni rusztu węglowego. Ustawić ruszt do gotowania na miejscu, przykryć skrzelem i pozostawić do rozgrzania na 10 minut. Alternatywnie, rozgrzej grill gazowy na dużym ogniu z zamkniętą pokrywą przez 10 minut. Oczyścić i naoliwić ruszt do grillowania.
Cukinię posmarować olejem i doprawić solą i pieprzem, odwrócić i powtórzyć na drugiej stronie. Grill cukinia na bezpośrednim ogniu, aż lekko rumiane, o 3 do 4 protokół. Flip i nadal gotować, aż rumiane na drugiej stronie, 2 do 3 protokół więcej.
Przenieś do deski do krojenia.
Na każdym plasterku cukinii rozprowadzić 1 łyżeczkę koziego sera, następnie posypać miętą i skropić octem balsamicznym.
Umieścić 1 kawałek rukoli i 1 kawałek pokrojonej papryki na końcu plasterka cukinii i delikatnie zwijać plasterek razem z tego końca. Zawiąż szczypiorek wokół każdej rolki, aby zamknąć.
Podawać na ciepło lub w temperaturze pokojowej.