Roladki sushi z masłem orzechowym i galaretką
Nigdy nie można mieć zbyt wiele receptur hor d ' oeuvre, więc dać masło orzechowe i Jelly Sushi Rolls spróbować. Ten przepis sprawia, że 1 porcja z 451 kalorii, 14g białka, oraz 18g tłuszczu każdy. Na 81 centów za porcję, ten przepis okładki 15% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za wegańskie dieta. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Udaj się do sklepu i odebrać chleb, JIF ® creamy peanut butter, smucker ' s® Strawberry jelly, i kilka innych rzeczy, aby go dzisiaj. Jest to bardzo przyjazny dla budżetu przepis dla fanów japońskiej kuchni. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 50%, co jest solidne. Spróbuj Masło orzechowe i galaretka Sushi, Masło Orzechowe Francuskie Tosty Sushi Rolls, oraz Roladki z masłem orzechowym i galaretką dla podobnych receptur.
Instrukcje
Usunąć skórki z chleba. Za pomocą wałka do ciasta lub dużej puszki zupy, całkowicie spłaszcz chleb.
Na każdej kromce chleba rozprowadzić 1 łyżkę masła orzechowego Jif i 1 łyżkę owoców Smucker ' s.
Zwiń każdy plasterek w ciasną spiralę.
Pokrój każdą spiralę na 4 kawałki.
Polecane wino: Chenin Blanc, Gewurztraminer, Riesling
Asian bardzo dobrze współpracuje z Chenin Blanc, Gewurztraminer i Riesling. Najlepsze wino do kuchni azjatyckiej zależy od kuchni i potrawy - oczywiście - ale te kwaśne białka łączą się z wieloma tradycyjnymi posiłkami, pikantnymi lub nie. Jedno wino, którego możesz spróbować to Gabrielskloof Chenin Blanc. Ma 4,4 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 20 dolarów.
![Gabrielskloof Chenin Blanc]()
Gabrielskloof Chenin Blanc
Chenin Blanc z 2019 r. fermentowano naturalnie w 85% starych beczkach przy minimalnej interwencji, a pozostała część poddawana była fermentacji w stalowych zbiornikach. Na nosie zielone jabłka, Skórka z limonki, miód i mokry kamień. Eleganckie podniebienie z równowagą, świeżością i zachwycającą fakturą.