Roladki Miodowo-Pszenne Z Koniczyny

Roladki Miodowo-Pszenne Z Koniczyny
Na 25 centów za porcję, ten przepis okładki 7% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 12. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 5G białka, 3G tłuszczu, oraz w sumie 159 kalorii. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Udaj się do sklepu i odebrać sól, masło, drożdże, i kilka innych rzeczy, aby go dzisiaj. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 27%. Ten wynik nie jest tak doskonały. Spróbuj Roladki Obiadowe Miodowo-Pszeniczne Z Koniczyny, Pełnoziarniste Roladki Obiadowe Z Koniczyny, oraz Roladki Z Koniczyny Miodowej dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozpuścić drożdże w 1 szklance ciepłej wody w dużej misce; odstawić 5 minut. Lekko łyżka mąki do suchych miarek; wyrównać nożem.
Składniki, których będziesz potrzebować
WodaWoda
DrożdżeDrożdże
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
MiarkaMiarka
NóżNóż
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
2
Dodać 1 1/2 szklanki mąki chlebowej, mąka pełnoziarnista, miód, masło, i sól do mieszaniny drożdży; mieszać aż dobrze wymieszane.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mąka ChlebowaMąka Chlebowa
MasłoMasło
MiódMiód
DrożdżeDrożdże
SólSól
3
Dodać 1/4 szklanki mąki chlebowej; mieszać, aż powstanie miękkie ciasto.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mąka ChlebowaMąka Chlebowa
CiastoCiasto
4
Ciasto wyłożyć na obsypaną mąką powierzchnię. 8 minut); dodać wystarczającą ilość pozostałej mąki chlebowej, 1 łyżkę na raz, aby ciasto nie przyklejało się do rąk (ciasto będzie lepkie).
Składniki, których będziesz potrzebować
Mąka ChlebowaMąka Chlebowa
CiastoCiasto
5
Umieść ciasto w dużej misce pokrytej sprayem do gotowania, obracając się do warstwy wierzchniej. Przykryć i odstawić w ciepłe miejsce (85), wolne od przeciągów, 1 godzinę lub do podwojenia rozmiaru. (Wciśnij dwa palce do ciasta. Jeśli wcięcia pozostają, ciasto wzrosło wystarczająco.) Punch ciasto w dół; przykryć i odstawić na 5 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Spray Do GotowaniaSpray Do Gotowania
CiastoCiasto
PunchPunch
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
6
Rozgrzej piekarnik do 42
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
7
12 filiżanek muffin zalać sprayem do gotowania. Ciasto podzielić na 12 równych porcji. Pracując z 1 porcją na raz, podziel każdą porcję na 3 części; uformuj każdy kawałek w kulkę (przykryj pozostałe ciasto, aby nie wyschło).
Składniki, których będziesz potrzebować
Spray Do GotowaniaSpray Do Gotowania
CiastoCiasto
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Wkładki Do MuffinówWkładki Do Muffinów
8
Umieść 3 kulki w każdej filiżance muffin. Przykryć i odstawić 25 minut lub do podwojenia wielkości.
9
Odkryj ciasto.
Składniki, których będziesz potrzebować
CiastoCiasto
10
Połącz 1 łyżkę wody i jajka; pędzel na rolkach.
Składniki, których będziesz potrzebować
RolkaRolka
WodaWoda
JajkoJajko
11
Piec w 425 przez 12 minut lub do lekko rumiane.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
12
Podawać na ciepło.
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje12
Ocena Zdrowia3
Magazyn