Roladki Cynamonowe Z Serem Czekoladowo-Wiśniowym
Czekoladowo-wiśniowo-kremowe bułeczki cynamonowe mogą być tylko porannym posiłkiem, którego szukasz. Na 13 centów za porcję, ten przepis okładki 2% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 120. Jedna porcja zawiera 79 kalorii, 1G białka, oraz 2G tłuszczu. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Mieszanka mąki, półsłodkie kęsy czekoladowe, cukier puder i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Przynosi wam to moje przepisy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 10 minut. Ogólnie ten przepis zarabia raczej kiepski wynik spoonacular z 11%. Spróbuj Dyni cynamonowe Roladki z Klon cynamon krem ser lukier, Wyznanie #136: nie mogłam się oprzeć ... Pumpkin Spice bułeczki cynamonowe z cynamonowym serem śmietankowym, oraz Piernikowe bułeczki cynamonowe z lukrem cynamonowo-serowym dla podobnych receptur.
Instrukcje
Ułożyć zamrożone herbatniki, dotykając boków, w 3 rzędach po 4 herbatniki na lekko posypanej mąką powierzchni.
Odstawić na 30 do 45 minut lub do czasu rozmrożenia herbatników, ale nadal chłodne w dotyku.
Zalać wrzącą wodą, aby przykryć suszone wiśnie i odstawić na 10 minut; dobrze odcedzić. Posiekaj wiśnie.
Rozmrożone biszkopty posypać lekko mąką. Naciśnij krawędzie biszkoptu razem, i pat, aby utworzyć 10-x 12-calowy prostokąt ciasta; rozprowadzić równomiernie zmiękczonym serem śmietankowym. Wymieszać brązowy cukier i cynamon; posypać równomiernie masłem.
Pokrojone wiśnie i kromki czekolady posypać równomiernie mieszanką brązowego cukru.
Zwiń, zaczynając od jednego długiego końca; pokrój na 12 (około 1 cala grubości) plastrów.
Umieść rolki na lekko nasmarowanej patelni żeliwnej 10 cali, okrągłej patelni 10 cali lub kwadratowej patelni 9 cali.
Piec w 375 przez 35 do 40 minut lub do środka rolki są złotobrązowe i gotowe; ostudzić lekko.
Wymieszać 1 szklankę cukru pudru, 3 łyżki. mleko i 1/2 łyżeczki. waniliowy; skropić równomiernie na rolkach.