Roladki cielęce z pancettą
Ten bezglutenowy, pierwotny i דל פחמימות,zny przepis służy 4 i kosztuje 6,41 zł / porcja. Jedna porcja zawiera 774 kalorii, 55g białka, oraz 56 g tłuszczu. Jeśli masz wino, cielęcina scaloppine z licznika rzeźnika, potrójne liście szpinaku i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 25 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 77%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Roladki cielęce (involtini) i Caponata, Roladki cielęce faszerowane szpinakiem i Gruyère, oraz Roladki cielęce w sosie pomidorowym - - - Braciole di Vitello dla podobnych receptur.
Instrukcje
Ułóż scaloppine na woskowanym papierze lub plastiku.
Cielęcinę posypać natką pietruszki, solą i pieprzem.
Na każdym scaloppine umieść cienką warstwę sera i kilka plastrów pieczonego pieprzu.
Zwijamy cielęcinę i zawijamy każdą roladę plasterkiem pancetty. Zabezpieczyć wykałaczkami.
Smaż roladki cielęce w cienkiej warstwie oliwy z oliwek z pierwszego tłoczenia, 2 obroty patelni, aż wszystko się zrumieni i pancetta będzie chrupiąca, 5 lub 6 minut.
Wyjąć z patelni na ciepły talerz. Powrót patelni do ciepła.
Dodać mżawkę oleju i popękany czosnek. Zwiędły szpinak na patelni, dodać odrobinę wina lub wermutu, aby podnieść kapiele i połączyć je z zielenią. Używając szczypiec, umieść łóżko szpinaku na każdym talerzu obiadowym i top z roladkami cielęcymi.