Rolada Z Polędwicy Wieprzowej Z Grilla
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne, więc spróbuj rolady z polędwicy wieprzowej z grilla. Na $1.6 za porcję, ten przepis okładki 18% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 4. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 28g białka, 10 g tłuszczu, oraz w sumie 212 kalorii. 4 Lipca będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Ten przepis jest typowy dla kuchni europejskiej. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i pierwotne dieta. Mieszanka orzechów włoskich, tymianek, sól, i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak przepyszne. Aby zużyć sól można śledzić to danie główne z Przepis Na Jabłko jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 58%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Grillowana polędwiczka wieprzowa z salsą awokado-brzoskwiniową i grillowanym Tomatillo Guacamole, Polędwiczki wieprzowe nadziewane kapustą z grilla skropione grillowaną brzoskwiniową Whiskey Beurre Blanc, oraz Karaiby Grillowana polędwiczka wieprzowa z grillowaną salsą ananasową dla podobnych receptur.
Instrukcje
Przygotować grill do średniego ciepła. Polędwiczki pokroić wzdłuż, cięcia, ale nie przez drugą stronę. Otwarte połówki, układając płasko polędwicę.
Umieść polędwicę między 2 arkusze folii; Funt do 1/2-calowej grubości za pomocą młotka do mięsa lub ciężkiej patelni.
Posypać szalotką, serem, orzechami włoskimi i tymiankiem na polędwicy.
Zwiń, zaczynając od długiego boku; zabezpiecz wieprzowinę w odstępach 1-calowych sznurkiem.
Posypać 1/4 łyżeczki soli i 1/4 łyżeczki czarnego pieprzu.
Umieścić wieprzowinę na stojaku grillowym pokrytym sprayem do gotowania. Grilluj przez 27 minut lub aż termometr zarejestruje 155, obracając po 13 minutach.
Zdjąć z grilla; lekko przykryć folią.
Odstawić na 10 minut; pokroić w poprzek na 8 plastrów.