Rolada Omletowa z boczkiem z salsą może być tylko Meksykańska przepis, którego szukasz. Ten przepis służy 28. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 4G białka, 5G tłuszczu, oraz w sumie 76 kalorii. Na 27 centów za porcję, ten przepis okładki 4% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Sprawdza się jako bardzo przyjazny dla budżetu posiłek poranny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 28 minut. Mieszanka oscar mayer boczek, jajka, mleko ostry ser cheddar, i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak aromatyczny. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 14%. Ten wynik nie jest taki super. Spróbuj Boczek, kukurydza, Salsan i kurczak Roll-Up, Omlet Roll Up, oraz Bułka z omletem z szynką i serem dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Piekarnik rozgrzać do 177°.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Posiekana Cebula (2 Cebule)
2
Linia 15x10x1-calowy patelnia z pergaminem, z końcami rozszerzającymi się na najkrótsze boki patelni. Spryskać sprayem do gotowania.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/3 Szklanki Sosu Z Indyka, Podgrzanego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Posiekana Natka Pietruszki, Duża Ilość (1 Lub 2 Garście)
1 1/2 Szklanki Posiekanej Cebuli (2 Cebule)
3
Ubić jajka, mleko i mąkę w dużej misce z trzepaczką do wymieszania. Wymieszać kolejne 4 składniki.
Polecane wino: Pinot Noir, Riesling, Sparkling Rose
Pinot Noir, Riesling i Sparkling rosé to moje ulubione Meksykańskie. Kwaśne białe wina, takie jak riesling lub czerwone o niskiej zawartości taniny, takie jak pinot noir, mogą dobrze współpracować z daniami Meksykańskimi. Sparkling rosé to również bezpieczne połączenie. Dutton-Goldfield Emerald Ridge Vineyard Pinot Noir z 4.9 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 58 dolarów za butelkę.