Rolada mięsna po włosku

Rolada mięsna po włosku
Roladka mięsna po włosku wymaga około 1 godziny i 40 minut od początku do końca. Jedna porcja tego dania zawiera około 32 g białka , 13 g tłuszczu i łącznie 263 kalorie . Ten przepis jest przeznaczony dla 8 osób i kosztuje 1,75 USD za porcję. Jeśli masz pod ręką cebulę, chleb, mieloną wołowinę i kilka innych składników, możesz to zrobić. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Jest to dostarczane przez Taste of Home. Ten przepis jest typowy dla kuchni śródziemnomorskiej. Biorąc wszystko pod uwagę, zdecydowaliśmy, że ten przepis zasługuje na łyżkową ocenę 43% . Ten wynik jest całkiem niezły. Wypróbuj klops po włosku , klops po włosku i mięso i ziemniaki po włosku, aby poznać podobne przepisy.

Instrukcje

1
Zmiel chleb w blenderze lub robocie kuchennym, aż utworzą się drobne okruszki; przełożyć do miski. W tym samym blenderze połącz jajko, wodę, cebulę, seler, przyprawę włoską, sól i pieprz; przykryć i przetwarzać, aż będzie gładkie. Wmieszać do bułki tartej. Rozdrobnij wołowinę na mieszaninie i dobrze wymieszaj.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 łyżeczka Startego Sera Romano1 łyżeczka Startego Sera Romano
1 Szklanka łuskanego Groszku, Opcjonalnie1 Szklanka łuskanego Groszku, Opcjonalnie
1-2 Ostre Papryczki Chili, Pozbawione Pestek I Posiekane1-2 Ostre Papryczki Chili, Pozbawione Pestek I Posiekane
średniej Wielkości świeże Pomidory (około , Obrane I Pokrojone Na Szóstki)średniej Wielkości świeże Pomidory (około , Obrane I Pokrojone Na Szóstki)
3/4 Funta Małych Czerwonych Ziemniaków (około 5), Pokrojonych W Plasterki3/4 Funta Małych Czerwonych Ziemniaków (około 5), Pokrojonych W Plasterki
3 Szklanki Wiórków Dębowych Lub Orzechowych Lub 6 Dużych Kawałków Namoczonych W Zimnej Wodzie Przez Co Najmniej 1 Godzinę I Maksymalnie 4 Godziny3 Szklanki Wiórków Dębowych Lub Orzechowych Lub 6 Dużych Kawałków Namoczonych W Zimnej Wodzie Przez Co Najmniej 1 Godzinę I Maksymalnie 4 Godziny
1 Pasek Skórki Z Cytryny1 Pasek Skórki Z Cytryny
Papryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie PaskiPapryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie Paski
Olej Do Smażenia, Najlepiej RzepakowyOlej Do Smażenia, Najlepiej Rzepakowy
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pomidory Heirloom, Posiekane, OpcjonalniePomidory Heirloom, Posiekane, Opcjonalnie
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
2
Na 16-calowym. x 12 cali kawałek woskowanego papieru, uformuj mieszankę mięsną w 11-calowy. x 8 cali prostokąt. Posyp suszoną wołowiną i serem tak, aby odległość od krawędzi wynosiła 1/2 cala.
Składniki, których będziesz potrzebować
Suszona WołowinaSuszona Wołowina
2 Do 4 łyżek Mieszanki Zupy Cebulowej2 Do 4 łyżek Mieszanki Zupy Cebulowej
2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
3
Zwiń galaretkę, zaczynając od krótszego boku; uszczypnąć, aby uszczelnić krawędzie.
Składniki, których będziesz potrzebować
(lub Do Wyboru Cynamon, Rodzynki, Jabłko Itp.)(lub Do Wyboru Cynamon, Rodzynki, Jabłko Itp.)
Opcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub ZielonymOpcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub Zielonym
4
Umieścić szwem w dół w natłuszczonej formie o średnicy 11 cali. x 7 cali naczynie do pieczenia.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
6 Plastrów Galaretki żurawinowej6 Plastrów Galaretki żurawinowej
5
Piec bez przykrycia w temperaturze 350° przez 1-1/4 do 1-1/2 godziny lub do momentu, gdy termometr do mięsa wskaże 160°.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ostry Sos Z Oleju SezamowegoOstry Sos Z Oleju Sezamowego
Kandyzowany Imbir, Siekany Czy Starty? W Dziale Z żywnością AzjatyckąKandyzowany Imbir, Siekany Czy Starty? W Dziale Z żywnością Azjatycką
6
Przed podaniem odstawić na 10 minut.
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 40 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia10
Magazyn