Rogalikowo-czekoladowy budyń chlebowy
Croissant i czekoladowy budyń chleb może być tylko deser szukasz. Ten przepis służy 8. Na 1,51 zł za porcję, ten przepis okładki 12% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 9g białka, 35 g tłuszczu, oraz w sumie 573 kalorie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jeśli masz masło, śmietanę, cukier granulowany i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Przynosi wam to moje przepisy. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 25%. Ten wynik nie jest tak ogromny. Spróbuj Rogalikowo-czekoladowy budyń chlebowy, Czekoladowy Rogalik Chlebowy Budyń, oraz Czekoladowy Rogalik Chlebowy Budyń dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzać piekarnik do 375 F. masło 8-calowy kwadrat lub inne płytkie 2-quart pieczenia naczynia. W dużej misce, ubij razem żółtka, mleko, śmietana, cukier, wanilia, sól, i gałka muszkatołowa.
Dodać rogaliki i czekoladę i wymieszać.
Przenieść mieszaninę do przygotowanego naczynia do pieczenia i piec, aż zestaw i nóż włożony do środka wyjdzie czysty, 30 do 40 minut.
Rogaliki pokroić i posiekać czekoladę, a następnie przechowywać w temperaturze pokojowej w oddzielnych plastikowych torebkach do zamykania przez okres do 1 dnia.