Rocky Mountain Ginger Crisp

Rocky Mountain Ginger Crisp
Przepis Rocky Mountain Ginger Crisp jest gotowy w około 45 minut i zdecydowanie jest wybitnym bezglutenowe, bezmleczne i przyjazne dla fodmap opcja dla miłośników indyjskiego jedzenia. Ten przepis służy 1. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 0g białka, 0g tłuszczu, oraz w sumie 84 kalorie. Na 1,28 zł za porcję, ten przepis okładki 0% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 2 osoby uznały ten przepis za aromatyczny i satysfakcjonujący. Udaj się do sklepu i odebrać stranahan Colorado whiskey, 1 / część Zipang sparkling sake, część hiram walker Gingerbread liqueur, i kilka innych rzeczy, aby go dzisiaj. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 6%. Ten wynik jest bardzo zły (ale nadal można go naprawić). Spróbuj Rocky Mountain s ' more, Ostrygi Gór Skalistych, oraz Ziemniaki Z Gór Skalistych dla podobnych receptur.

Polecane wino: Chenin Blanc, Gewurztraminer, Riesling

Asian bardzo dobrze współpracuje z Chenin Blanc, Gewurztraminer i Riesling. Najlepsze wino do kuchni azjatyckiej zależy od kuchni i potrawy - oczywiście - ale te kwaśne białka łączą się z wieloma tradycyjnymi posiłkami, pikantnymi lub nie. De Morgenzon Reserve Chenin Blanc z 4.2 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 34 dolarów za butelkę.
De Morgenzon Reserve Chenin Blanc
De Morgenzon Reserve Chenin Blanc
Dekadencki złoty z zielonymi odcieniami, ten Chardonnay wykazuje aromaty opiekanej brioche z pikantną marmoladą. Na podniebieniu wyłania się szkielet limonki i trawy cytrynowej z kwiatowymi nutami wiciokrzewu i frangipani. Ciepła, bogata wanilia i kremowy migdałowy niuans utrzymują się na finiszu.
TrudnośćNormalny
Gotowe W45 m.
Porcje1
Ocena Zdrowia0
Magazyn