Rockport Fish Chowder wymaga około 1 godzina od początku do końca. Jedna porcja zawiera 3119 kalorii, 233g białka, oraz 92g tłuszczu. Ten przepis służy 1. Na 30,67 zł / porcja, ten przepis okładki 88% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za pescatarian dieta. Jeśli masz butelkowany sok z małży, filet z plamiaka, cebulę i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby wykorzystać mleko o niskiej zawartości tłuszczu, można śledzić to danie główne z Solony Karmelowy Brownie Milkshake jako deser. Ten przepis z Recipezaar ma 1 fanów. Sprawdza się jako drogie danie główne. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 74%, co jest całkiem dobre. Jeśli podoba Ci się ten przepis, możesz również polubić przepisy takie jak Umrzeć za zupę rybną, Zupa Rybna, oraz JFK ' s Fish Chowder.
Instrukcje
1
Rozgrzać olej w dużym rondlu.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 1/2 Funta Sera Tallegio, Posiekanego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
8 Tabliczek Mlecznej Czekolady Bez Orzechów (po 1,55 Uncji Każda)
2
Dodaj cebulę i seler i smażyć około 3 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
średniej Wielkości świeże Pomidory (około , Obrane I Pokrojone Na Szóstki)
2 Saszetki Goya Sazon Z Kolendrą I Annatto
3
Dodaj marchew, ziemniaki, tymianek, paprykę, sól (jeśli używasz) i bulion z małży. Zawiń ziarna pieprzu i liście laurowe w ściereczkę serową.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pęczek Ziół: świeża Kolendra, Majeranek Lub Oregano I Tymianek
Słonina Wieprzowa
Pokrojone W Plastry Obrane Ziemniaki, Ugotowane
Słonina Wieprzowa
Uncje Płynu świeżej Wody
Pokroić W Kostkę O Wymiarach 2,5 Cm
Goya Sazon Z Kolendrą I Annatto
1/2 Główki Kapusty Włoskiej Drobno Pokrojonej
Plus 2 łyżki Lodowatej Wody
Pomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej Papier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Dodatkowa Woda
4
Dodaj do garnka. Doprowadzić do wrzenia, zmniejszyć ogień i gotować 15 minut.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Mała Szalotka Pokrojona W Cienkie Półksiężyce
5
Dodać ryby i gotować na wolnym ogniu dodatkowe 15 minut, lub aż ryby płatki łatwo i jest nieprzezroczysty.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukierki O Smaku Ośmiornicy Brite
6
Wyjąć ryby i warzywa; połamać ryby na kawałki. Doprowadzić bulion do wrzenia i kontynuować gotowanie, aż objętość zmniejszy się do 1 szklanki.
Usuń liście laurowe i ziarna pieprzu.Wymieszaj mąkę i 1/2 szklanki niskotłuszczowego (1%) mleka w pojemniku z ciasną pokrywką, aż będzie gładka.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pęczek Ziół: świeża Kolendra, Majeranek Lub Oregano I Tymianek
Słonina Wieprzowa
Cukierki Ratujące życie
Gruby Czerwony Cukier
Białe Bułki Obiadowe
8
Dodaj do bulionu w rondlu z pozostałym mlekiem. Gotować na średnim ogniu, stale mieszając, aż mieszanina zagotuje się i zgęstnieje.Warzywa i kawałki ryb odstawić do wywaru i dokładnie podgrzać.
Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir są doskonałym wyborem dla ryb. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Jednym z win, które możesz spróbować, jest GIFFT Kathie Lee Gifford Pinot Grigio. Ma 4,8 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 15 dolarów.