Rockport Fish Chowder

Rockport Fish Chowder
Rockport Fish Chowder wymaga około 1 godzina od początku do końca. Jedna porcja zawiera 3119 kalorii, 233g białka, oraz 92g tłuszczu. Ten przepis służy 1. Na 30,67 zł / porcja, ten przepis okładki 88% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za pescatarian dieta. Jeśli masz butelkowany sok z małży, filet z plamiaka, cebulę i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby wykorzystać mleko o niskiej zawartości tłuszczu, można śledzić to danie główne z Solony Karmelowy Brownie Milkshake jako deser. Ten przepis z Recipezaar ma 1 fanów. Sprawdza się jako drogie danie główne. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 74%, co jest całkiem dobre. Jeśli podoba Ci się ten przepis, możesz również polubić przepisy takie jak Umrzeć za zupę rybną, Zupa Rybna, oraz JFK ' s Fish Chowder.

Instrukcje

1
Rozgrzać olej w dużym rondlu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Świeże Tortille Mączne Do SerwowaniaŚwieże Tortille Mączne Do Serwowania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
20 świeżych Truskawek Bez Szypułek20 świeżych Truskawek Bez Szypułek
2
Dodaj cebulę i seler i smażyć około 3 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
średniej Wielkości świeże Pomidory (około , Obrane I Pokrojone Na Szóstki)średniej Wielkości świeże Pomidory (około , Obrane I Pokrojone Na Szóstki)
Świeże Tortille Mączne Do SerwowaniaŚwieże Tortille Mączne Do Serwowania
3
Dodaj marchew, ziemniaki, tymianek, paprykę, sól (jeśli używasz) i bulion z małży. Zawiń ziarna pieprzu i liście laurowe w ściereczkę serową.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pęczek Ziół: świeża Kolendra, Majeranek Lub Oregano I TymianekPęczek Ziół: świeża Kolendra, Majeranek Lub Oregano I Tymianek
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
Płatki Mieszanych Warzyw Lub Do SmakuPłatki Mieszanych Warzyw Lub Do Smaku
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
Uncje Płynu świeżej WodyUncje Płynu świeżej Wody
4-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar4-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar
Dodatkowa Gęsta śmietana Kremówka, OpcjonalnieDodatkowa Gęsta śmietana Kremówka, Opcjonalnie
1/2 Główki Kapusty Włoskiej Drobno Pokrojonej1/2 Główki Kapusty Włoskiej Drobno Pokrojonej
Pokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez SkórekPokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez Skórek
Pomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej PapierPomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej Papier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Dodatkowa WodaDodatkowa Woda
4
Dodaj do garnka. Doprowadzić do wrzenia, zmniejszyć ogień i gotować 15 minut.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
5
Dodać ryby i gotować na wolnym ogniu dodatkowe 15 minut, lub aż ryby płatki łatwo i jest nieprzezroczysty.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukierki O Smaku Ośmiornicy BriteCukierki O Smaku Ośmiornicy Brite
6
Wyjąć ryby i warzywa; połamać ryby na kawałki. Doprowadzić bulion do wrzenia i kontynuować gotowanie, aż objętość zmniejszy się do 1 szklanki.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Cały Pieczony Kurczak Kupiony W Sklepie (około 2 Funtów)1 Cały Pieczony Kurczak Kupiony W Sklepie (około 2 Funtów)
Dodatkowa Gęsta śmietana Kremówka, OpcjonalnieDodatkowa Gęsta śmietana Kremówka, Opcjonalnie
Cukierki O Smaku Ośmiornicy BriteCukierki O Smaku Ośmiornicy Brite
7
Usuń liście laurowe i ziarna pieprzu.Wymieszaj mąkę i 1/2 szklanki niskotłuszczowego (1%) mleka w pojemniku z ciasną pokrywką, aż będzie gładka.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pęczek Ziół: świeża Kolendra, Majeranek Lub Oregano I TymianekPęczek Ziół: świeża Kolendra, Majeranek Lub Oregano I Tymianek
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
Cukierki Kukurydziane, Dodatkowe Precle I Owalne Ciasteczka Czekoladowe Z Kremem (w Całości I Pokruszone)Cukierki Kukurydziane, Dodatkowe Precle I Owalne Ciasteczka Czekoladowe Z Kremem (w Całości I Pokruszone)
Gruby Czerwony CukierGruby Czerwony Cukier
Banany Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/4 CalaBanany Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/4 Cala
8
Dodaj do bulionu w rondlu z pozostałym mlekiem. Gotować na średnim ogniu, stale mieszając, aż mieszanina zagotuje się i zgęstnieje.Warzywa i kawałki ryb odstawić do wywaru i dokładnie podgrzać.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Cały Pieczony Kurczak Kupiony W Sklepie (około 2 Funtów)1 Cały Pieczony Kurczak Kupiony W Sklepie (około 2 Funtów)
Cukinia Gotowana Na Parze Lub Lekko Podsmażona, Do PodaniaCukinia Gotowana Na Parze Lub Lekko Podsmażona, Do Podania
Cukierki O Smaku Ośmiornicy BriteCukierki O Smaku Ośmiornicy Brite
Banany Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/4 CalaBanany Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/4 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
20 świeżych Truskawek Bez Szypułek20 świeżych Truskawek Bez Szypułek
9
Podawać na gorąco, posypane posiekaną natką pietruszki.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego

Składniki

1całość do nabijania szynkicałość do nabijania szynki2371 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwemarchew w plasterkachmarchew w plasterkach1181 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwegrubo posiekany selergrubo posiekany seler4731 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwesok z małży w butelkachsok z małży w butelkach4731 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwesok z małży w butelkach (lub więcej)sok z małży w butelkach (lub więcej)591 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwemąkamąka591 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwemąkamąka12 łyżeczki czosnku w proszkunatka pietruszki, posiekananatka pietruszki, posiekana12 łyżeczki czosnku w proszkunatka pietruszki, posiekananatka pietruszki, posiekana4541 cukinia żółta, pokrojona w kostkę o wymiarach 2,5 cm.filety z dorsza lub 1 funt filetu z plamiaka, pokrojone w kostkę 3/4 calafilety z dorsza lub 1 funt filetu z plamiaka, pokrojone w kostkę 3/4 cala4541 cukinia żółta, pokrojona w kostkę o wymiarach 2,5 cm.filet z dorsza lub filet z plamiaka, pokrojony w kostkę 3/4 calafilet z dorsza lub filet z plamiaka, pokrojony w kostkę 3/4 cala7101 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwe1% mleka niskotłuszczowego1% mleka niskotłuszczowego1771 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwegrubo posiekana cebulagrubo posiekana cebula1771 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwegrubo posiekana cebulagrubo posiekana cebula1Batoniki toffi Heathuncje płynu świeżej wodyuncje płynu świeżej wody1Batoniki toffi Heathuncje płynu świeżej wodyuncje płynu świeżej wody8Pęczek ziół: świeża kolendra, majeranek lub oregano i tymianekPęczek ziół: świeża kolendra, majeranek lub oregano i tymianek4731 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliweziemniaki surowe, obrane i pokrojone w kostkęziemniaki surowe, obrane i pokrojone w kostkę4731 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliweziemniaki surowe, obrane i pokrojone w kostkęziemniaki surowe, obrane i pokrojone w kostkę1dla każdego.sól, do smaku (i opcjonalnie)sól, do smaku (i opcjonalnie)0Batoniki toffi Heath1/2 główki kapusty włoskiej drobno pokrojonej1/2 główki kapusty włoskiej drobno pokrojonej0Batoniki toffi Heath1/2 główki kapusty włoskiej drobno pokrojonej1/2 główki kapusty włoskiej drobno pokrojonej23 ziemniaki obrane i pokrojone w kostkę o wymiarach 1/2 cala1 1/2 łyżeczki mieszanki przypraw1 1/2 łyżeczki mieszanki przypraw23 ziemniaki obrane i pokrojone w kostkę o wymiarach 1/2 cala1 1/2 łyżeczki mieszanki przypraw1 1/2 łyżeczki mieszanki przypraw8pieprz całypieprz cały

Polecane wino: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir są doskonałym wyborem dla ryb. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Jednym z win, które możesz spróbować, jest GIFFT Kathie Lee Gifford Pinot Grigio. Ma 4,8 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 15 dolarów.
GIFFT Kathie Lee Gifford Pinot Grigio
GIFFT Kathie Lee Gifford Pinot Grigio
GIFFT Pinot Grigio rozbrzmiewa żywą gruszką i tropikalnymi owocami, zrównoważoną przez wyraźną kwasowość i elegancko wyrafinowaną świeżość. To wino o aromatach dojrzałych owoców pestkowych i cytrusów prezentuje smaki melona, nektaryny i cytryny Meyera, które wykończą się lekkimi i orzeźwiającymi.
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h
Porcje1
Ocena Zdrowia100
Magazyn