Rockport Fish Chowder

Rockport Fish Chowder
Rockport Fish Chowder wymaga około 1 godzina od początku do końca. Jedna porcja zawiera 3119 kalorii, 233g białka, oraz 92g tłuszczu. Ten przepis służy 1. Na 30,67 zł / porcja, ten przepis okładki 88% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za pescatarian dieta. Jeśli masz butelkowany sok z małży, filet z plamiaka, cebulę i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby wykorzystać mleko o niskiej zawartości tłuszczu, można śledzić to danie główne z Solony Karmelowy Brownie Milkshake jako deser. Ten przepis z Recipezaar ma 1 fanów. Sprawdza się jako drogie danie główne. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 74%, co jest całkiem dobre. Jeśli podoba Ci się ten przepis, możesz również polubić przepisy takie jak Umrzeć za zupę rybną, Zupa Rybna, oraz JFK ' s Fish Chowder.

Instrukcje

1
Rozgrzać olej w dużym rondlu.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 1/2 Funta Sera Tallegio, Posiekanego1 1/2 Funta Sera Tallegio, Posiekanego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
8 Tabliczek Mlecznej Czekolady Bez Orzechów (po 1,55 Uncji Każda)8 Tabliczek Mlecznej Czekolady Bez Orzechów (po 1,55 Uncji Każda)
2
Dodaj cebulę i seler i smażyć około 3 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
średniej Wielkości świeże Pomidory (około , Obrane I Pokrojone Na Szóstki)średniej Wielkości świeże Pomidory (około , Obrane I Pokrojone Na Szóstki)
2 Saszetki Goya Sazon Z Kolendrą I Annatto2 Saszetki Goya Sazon Z Kolendrą I Annatto
3
Dodaj marchew, ziemniaki, tymianek, paprykę, sól (jeśli używasz) i bulion z małży. Zawiń ziarna pieprzu i liście laurowe w ściereczkę serową.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pęczek Ziół: świeża Kolendra, Majeranek Lub Oregano I TymianekPęczek Ziół: świeża Kolendra, Majeranek Lub Oregano I Tymianek
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
Pokrojone W Plastry Obrane Ziemniaki, UgotowanePokrojone W Plastry Obrane Ziemniaki, Ugotowane
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
Uncje Płynu świeżej WodyUncje Płynu świeżej Wody
Pokroić W Kostkę O Wymiarach 2,5 CmPokroić W Kostkę O Wymiarach 2,5 Cm
Goya Sazon Z Kolendrą I AnnattoGoya Sazon Z Kolendrą I Annatto
1/2 Główki Kapusty Włoskiej Drobno Pokrojonej1/2 Główki Kapusty Włoskiej Drobno Pokrojonej
Plus 2 łyżki Lodowatej WodyPlus 2 łyżki Lodowatej Wody
Pomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej PapierPomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej Papier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Dodatkowa WodaDodatkowa Woda
4
Dodaj do garnka. Doprowadzić do wrzenia, zmniejszyć ogień i gotować 15 minut.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Mała Szalotka Pokrojona W Cienkie Półksiężyce1 Mała Szalotka Pokrojona W Cienkie Półksiężyce
5
Dodać ryby i gotować na wolnym ogniu dodatkowe 15 minut, lub aż ryby płatki łatwo i jest nieprzezroczysty.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukierki O Smaku Ośmiornicy BriteCukierki O Smaku Ośmiornicy Brite
6
Wyjąć ryby i warzywa; połamać ryby na kawałki. Doprowadzić bulion do wrzenia i kontynuować gotowanie, aż objętość zmniejszy się do 1 szklanki.
Składniki, których będziesz potrzebować
1-1/2 łyżeczki Przygotowanego Chrzanu, Odsączonego1-1/2 łyżeczki Przygotowanego Chrzanu, Odsączonego
Goya Sazon Z Kolendrą I AnnattoGoya Sazon Z Kolendrą I Annatto
Cukierki O Smaku Ośmiornicy BriteCukierki O Smaku Ośmiornicy Brite
7
Usuń liście laurowe i ziarna pieprzu.Wymieszaj mąkę i 1/2 szklanki niskotłuszczowego (1%) mleka w pojemniku z ciasną pokrywką, aż będzie gładka.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pęczek Ziół: świeża Kolendra, Majeranek Lub Oregano I TymianekPęczek Ziół: świeża Kolendra, Majeranek Lub Oregano I Tymianek
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
Cukierki Ratujące życieCukierki Ratujące życie
Gruby Czerwony CukierGruby Czerwony Cukier
Białe Bułki ObiadoweBiałe Bułki Obiadowe
8
Dodaj do bulionu w rondlu z pozostałym mlekiem. Gotować na średnim ogniu, stale mieszając, aż mieszanina zagotuje się i zgęstnieje.Warzywa i kawałki ryb odstawić do wywaru i dokładnie podgrzać.
Składniki, których będziesz potrzebować
1-1/2 łyżeczki Przygotowanego Chrzanu, Odsączonego1-1/2 łyżeczki Przygotowanego Chrzanu, Odsączonego
Cukinia Gotowana Na Parze Lub Lekko Podsmażona, Do PodaniaCukinia Gotowana Na Parze Lub Lekko Podsmażona, Do Podania
Cukierki O Smaku Ośmiornicy BriteCukierki O Smaku Ośmiornicy Brite
Białe Bułki ObiadoweBiałe Bułki Obiadowe
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
8 Tabliczek Mlecznej Czekolady Bez Orzechów (po 1,55 Uncji Każda)8 Tabliczek Mlecznej Czekolady Bez Orzechów (po 1,55 Uncji Każda)
9
Podawać na gorąco, posypane posiekaną natką pietruszki.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego

Składniki

1całość do nabijania szynkicałość do nabijania szynki2371 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwemarchew w plasterkachmarchew w plasterkach1181 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwegrubo posiekany selergrubo posiekany seler4731 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwesok z małży w butelkachsok z małży w butelkach4731 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwesok z małży w butelkach (lub więcej)sok z małży w butelkach (lub więcej)591 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwemąkamąka591 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwemąkamąka1porcja startego parmezanunatka pietruszki, posiekananatka pietruszki, posiekana1porcja startego parmezanunatka pietruszki, posiekananatka pietruszki, posiekana454papryka habanerofilety z dorsza lub 1 funt filetu z plamiaka, pokrojone w kostkę 3/4 calafilety z dorsza lub 1 funt filetu z plamiaka, pokrojone w kostkę 3/4 cala454papryka habanerofilet z dorsza lub filet z plamiaka, pokrojony w kostkę 3/4 calafilet z dorsza lub filet z plamiaka, pokrojony w kostkę 3/4 cala7101 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwe1% mleka niskotłuszczowego1% mleka niskotłuszczowego1771 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwegrubo posiekana cebulagrubo posiekana cebula1771 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwegrubo posiekana cebulagrubo posiekana cebula1warzywo (np. szpinak)uncje płynu świeżej wodyuncje płynu świeżej wody1warzywo (np. szpinak)uncje płynu świeżej wodyuncje płynu świeżej wody8Pęczek ziół: świeża kolendra, majeranek lub oregano i tymianekPęczek ziół: świeża kolendra, majeranek lub oregano i tymianek4731 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliweziemniaki surowe, obrane i pokrojone w kostkęziemniaki surowe, obrane i pokrojone w kostkę4731 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliweziemniaki surowe, obrane i pokrojone w kostkęziemniaki surowe, obrane i pokrojone w kostkę1dla każdego.sól, do smaku (i opcjonalnie)sól, do smaku (i opcjonalnie)0warzywo (np. szpinak)1/2 główki kapusty włoskiej drobno pokrojonej1/2 główki kapusty włoskiej drobno pokrojonej0warzywo (np. szpinak)1/2 główki kapusty włoskiej drobno pokrojonej1/2 główki kapusty włoskiej drobno pokrojonej2Spód: okruszki z herbatników graham1 1/2 łyżeczki mieszanki przypraw1 1/2 łyżeczki mieszanki przypraw2Spód: okruszki z herbatników graham1 1/2 łyżeczki mieszanki przypraw1 1/2 łyżeczki mieszanki przypraw8pieprz całypieprz cały

Polecane wino: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir są doskonałym wyborem dla ryb. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Jednym z win, które możesz spróbować, jest GIFFT Kathie Lee Gifford Pinot Grigio. Ma 4,8 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 15 dolarów.
GIFFT Kathie Lee Gifford Pinot Grigio
GIFFT Kathie Lee Gifford Pinot Grigio
GIFFT Pinot Grigio rozbrzmiewa żywą gruszką i tropikalnymi owocami, zrównoważoną przez wyraźną kwasowość i elegancko wyrafinowaną świeżość. To wino o aromatach dojrzałych owoców pestkowych i cytrusów prezentuje smaki melona, nektaryny i cytryny Meyera, które wykończą się lekkimi i orzeźwiającymi.
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h
Porcje1
Ocena Zdrowia100
Magazyn