Rockin ' Oysters Rockefeller

Rockin ' Oysters Rockefeller
Rockin ' Oysters Rockefeller wymaga około 1 godzina od początku do końca. Ten przepis służy 16 i kosztuje $1.02 za porcję. Obserwujesz swoją figurę? Ten pescatariański i דל פחמימות,zny przepis ma 228 kalorii, 12g białka, oraz 18g tłuszczu na porcję. Wiele osób zrobiło ten przepis, a 260 powiedziałoby, że trafił w sedno. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Mieszanka nieotwartych ostryg, sól, masło i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 52%, co jest solidne. Podobne przepisy to Ostrygi Rockefeller, Ostrygi Rockefeller, oraz Ostrygi Rockefeller.

Instrukcje

1
Ostrygi czyste i umieścić w dużym pojemniku.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Do 3 łyżeczek Soli Morskiej2 Do 3 łyżeczek Soli Morskiej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
2
Wlać piwo i wystarczającą ilość wody, aby pokryć ostrygi; dodać 2 ząbki czosnku, przyprawioną sól i pieprz. Doprowadzić do wrzenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
(podarte Na Kawałki, Jeśli Chcesz)(podarte Na Kawałki, Jeśli Chcesz)
Paluszki Mięsne O Smaku Pepperoni), Pokrojone Na Kawałki Wielkości KęsaPaluszki Mięsne O Smaku Pepperoni), Pokrojone Na Kawałki Wielkości Kęsa
Pęczek Ziół: świeża Kolendra, Majeranek Lub Oregano I TymianekPęczek Ziół: świeża Kolendra, Majeranek Lub Oregano I Tymianek
2 Do 3 łyżeczek Soli Morskiej2 Do 3 łyżeczek Soli Morskiej
świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)
1/2 Funta Posiekanego Plamiaka1/2 Funta Posiekanego Plamiaka
3
Wyjąć z ognia, odcedzić i schłodzić.
4
Gdy ostrygi ostygną, odłam i wyrzuć górną skorupę. Ułożyć ostrygi na blasze do pieczenia. Rozgrzej piekarnik do 425 stopni F (220 stopni C.)
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Do 3 łyżeczek Soli Morskiej2 Do 3 łyżeczek Soli Morskiej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone KrewetkiSmażone Krewetki
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
5
Masło rozpuścić w rondlu na średnim ogniu. Cebulę i czosnek ugotować na maśle do miękkości. Zmniejszyć ogień do niskiej, i mieszać w szpinaku, Monterey Jack, fontina, i mozzarella. Gotować, aż ser się roztopi, często mieszając. Wymieszać z mlekiem, doprawić solą i pieprzem. Łyżka sosu na każdej ostrydze, po prostu wypełniając skorupę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Papryczki Peperoncini Do DekoracjiPapryczki Peperoncini Do Dekoracji
Ser Monterey JackSer Monterey Jack
Czubata łyżeczka Posiekanej świeżej Pietruszki LiściastejCzubata łyżeczka Posiekanej świeżej Pietruszki Liściastej
Ser FontinaSer Fontina
Jajka, Lekko Ubite Lub 1/2 Szklanki Zamiennika JajJajka, Lekko Ubite Lub 1/2 Szklanki Zamiennika Jaj
2 Szklanki Posiekanych Orzechów Pekan (opcjonalnie)2 Szklanki Posiekanych Orzechów Pekan (opcjonalnie)
4-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar4-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar
1 łyżeczka Ostrej Papryki, Jeśli To Możliwe Wędzonej1 łyżeczka Ostrej Papryki, Jeśli To Możliwe Wędzonej
2 Do 3 łyżeczek Soli Morskiej2 Do 3 łyżeczek Soli Morskiej
Świeże Tortille Mączne Do SerwowaniaŚwieże Tortille Mączne Do Serwowania
Podroby I Kość Szyjna Z IndykaPodroby I Kość Szyjna Z Indyka
Banany Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/4 CalaBanany Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/4 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
20 świeżych Truskawek Bez Szypułek20 świeżych Truskawek Bez Szypułek
6
Posypać bułką tartą.
Składniki, których będziesz potrzebować
1-2 Ostre Papryczki Chili, Pozbawione Pestek I Posiekane1-2 Ostre Papryczki Chili, Pozbawione Pestek I Posiekane
7
Piec na złoty i bąbelkowy, około 8 do 10 minut.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h
Porcje16
Ocena Zdrowia6
Magazyn