Rockin ' Oysters Rockefeller wymaga około 1 godzina od początku do końca. Ten przepis służy 16 i kosztuje $1.02 za porcję. Obserwujesz swoją figurę? Ten pescatariański i דל פחמימות,zny przepis ma 228 kalorii, 12g białka, oraz 18g tłuszczu na porcję. Wiele osób zrobiło ten przepis, a 260 powiedziałoby, że trafił w sedno. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Mieszanka nieotwartych ostryg, sól, masło i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 52%, co jest solidne. Podobne przepisy to Ostrygi Rockefeller, Ostrygi Rockefeller, oraz Ostrygi Rockefeller.
Instrukcje
1
Ostrygi czyste i umieścić w dużym pojemniku.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Do 3 łyżeczek Soli Morskiej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Słonina Wieprzowa
2
Wlać piwo i wystarczającą ilość wody, aby pokryć ostrygi; dodać 2 ząbki czosnku, przyprawioną sól i pieprz. Doprowadzić do wrzenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
(podarte Na Kawałki, Jeśli Chcesz)
Paluszki Mięsne O Smaku Pepperoni), Pokrojone Na Kawałki Wielkości Kęsa
Pęczek Ziół: świeża Kolendra, Majeranek Lub Oregano I Tymianek
2 Do 3 łyżeczek Soli Morskiej
świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)
1/2 Funta Posiekanego Plamiaka
3
Wyjąć z ognia, odcedzić i schłodzić.
4
Gdy ostrygi ostygną, odłam i wyrzuć górną skorupę. Ułożyć ostrygi na blasze do pieczenia. Rozgrzej piekarnik do 425 stopni F (220 stopni C.)
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Do 3 łyżeczek Soli Morskiej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone Krewetki
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
5
Masło rozpuścić w rondlu na średnim ogniu. Cebulę i czosnek ugotować na maśle do miękkości. Zmniejszyć ogień do niskiej, i mieszać w szpinaku, Monterey Jack, fontina, i mozzarella. Gotować, aż ser się roztopi, często mieszając. Wymieszać z mlekiem, doprawić solą i pieprzem. Łyżka sosu na każdej ostrydze, po prostu wypełniając skorupę.