River Cottage pieczona Cała gładzica z pomidorami koktajlowymi
Pieczona Cała gładzica River Cottage z pomidorami koktajlowymi może być tylko dodatkiem, którego szukasz. Ten przepis służy 2 i kosztuje $2.47 za porcję. Jedna porcja zawiera 219 kalorii, 2G białka, oraz 20 g tłuszczu. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, pierwotne, przyjazne dla fodmap i wegetariańskie dieta. Udaj się do sklepu i odbierz liście laurowe, sól i pieprz, pomidory koktajlowe i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 40 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 35%. Ten wynik nie jest tak doskonały. Podobne przepisy to Twarożek, Pomidorki Koktajlowe I Rukola, River Cottage ' s Seared Squid, oraz River Cottage ' s Grillowany pstrąg z koprem włoskim.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do temperatury 220°C (425°F). Olej blachę do pieczenia wystarczająco duży, aby pomieścić gładzicę. Przyprawić powierzchnię blachy do pieczenia i umieścić na niej rybę, blady bok (spód) w dół.
Skropić rybę oliwą z oliwek i wmasować. Całość przyprawiamy pieprzem i dużą ilością soli, a na niej doprawiamy drobnymi kawałkami masła.
Pomidory koktajlowe rozsypać wokół ryby, wraz z tymiankiem i liśćmi laurowymi.
Piec przez 20 do 30 minut, aż ryba jest tylko gotowane i pomidory są pęcherze i miękkie.
Po upieczeniu miąższ gładzicy powinien łatwo unieść się z kości w schludnych filetach.
Usuń dwa górne filety za pomocą noża do ryb i widelca. Rozluźnij szkielet, aby odsłonić pozostałe dwa filety od spodu.
Podawać rybę z pomidorami i wszystkimi maślanymi, słono-słodkimi sokami z pieczenia.