RITZ tort szpinakowo-serowy

RITZ tort szpinakowo-serowy
Ten przepis służy 5 i kosztuje $2.99 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 18g białka, 70 g tłuszczu, oraz w sumie 787 kalorii. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Udaj się do sklepu i odebrać karczoch serca, masło, szpinak, i kilka innych rzeczy, aby go dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 5 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 54%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Tort ryżowy ze szpinakiem, serem i cebulą, Kremowy Brie cztery sery makaron z serem z maślanymi krakersami Ritz, oraz Dynia maślana + brukselka Mac N ' Cheese z maślanym boczkiem Ritz krakersy dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Piekarnik rozgrzać do 177°.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
2
Zmiksować 20 krakersów; wymieszać z masłem. Naciśnij na dno 9-calowej formy sprężynowej. Stojak Pozostałe całe krakersy wokół wewnętrznej krawędzi patelni.
Składniki, których będziesz potrzebować
Do WiązaniaDo Wiązania
2 Szklanki Posiekanych Orzechów Pekan (opcjonalnie)2 Szklanki Posiekanych Orzechów Pekan (opcjonalnie)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Bita śmietana I Prażone Płatki MigdałówBita śmietana I Prażone Płatki Migdałów
3
Beat twarogu i śmietany w dużej misce z mikserem, aż dobrze wymieszane.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Opakowanie (4 Uncje) Chłodzonych Rogalików1 Opakowanie (4 Uncje) Chłodzonych Rogalików
3 Opakowania (po 8 Uncji Każde) Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu, Pokrojonego W Kostkę3 Opakowania (po 8 Uncji Każde) Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu, Pokrojonego W Kostkę
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
4
Dodaj jajka, po 1 na raz, bijąc na małej prędkości po każdym tylko do wymieszania. Wymieszać pozostałe składniki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Opakowanie Naturalnej Mieszanki Do CiastOpakowanie Naturalnej Mieszanki Do Ciast
5
Wlać do skorupy.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Opakowania Mrożonego Ciasta Francuskiego (1 Arkusz), Rozmrożonego1/2 Opakowania Mrożonego Ciasta Francuskiego (1 Arkusz), Rozmrożonego
6
Piec 45 do 50 min. albo do góry jest nadmuchany i środek jest ustawiony. Lekko schłodzić. Przechowywać w lodówce resztki.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
TrudnośćTwardy
Gotowe W1 h, 5 m.
Porcje5
Ocena Zdrowia15
Magazyn