Risotto Ze Szparagami, Karczochami I Shiitake

Risotto Ze Szparagami, Karczochami I Shiitake
Przepis szparagi, Karczoch i Risotto Shiitake jest gotowy w około 40 minut i zdecydowanie jest niesamowitym bezglutenowe opcja dla miłośników kuchni śródziemnomorskiej. Ten przepis służy 4 i kosztuje $7.05 za porcję. To danie główne ma 566 kalorii, 16G białka, oraz 22g tłuszczu na porcję. 341 osób stworzyło ten przepis i zrobiłoby go ponownie. Jeśli masz szalotki, oliwa z oliwek, do szparagów, i kilka innych składników na rękę, można to zrobić. Aby wykorzystać ryż arborio można śledzić to danie główne z Czekoladowy Pudding Ryżowy jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 87%. Ten wynik jest świetny. Podobne przepisy to Risotto Szparagowe Z Grzybami Shiitake, Kolacja: szparagi i Risotto Shiitake, oraz Wiosenne Risotto z krewetkami, szparagami i karczochami.
TrudnośćNormalny
Gotowe W40 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia23
Magazyn