Risotto z porem, kapustą Sabaudią i orzechami

Risotto z porem, kapustą Sabaudią i orzechami
Przepis porów, kapusta włoska i Risotto orzechowe jest gotowy w około 30 minut i zdecydowanie jest super bezglutenowe i wegańskie opcja dla miłośników kuchni śródziemnomorskiej. Jedna porcja zawiera 776 kalorii, 14g białka, oraz 31 g tłuszczu. Ten przepis służy 4 i kosztuje $3.56 za porcję. Ten przepis od Go Dairy Free ma 3 fanów. Jeśli masz kapustę savoy, por, olej i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć olej można śledzić to danie główne z Wegański Chleb Bananowy Mango jako deser. Sprawdza się jako dość drogie danie główne. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 81%. Ten wynik jest niesamowity. Spróbuj Risotto Z Kapustą Savoy, Zupa z kapusty sabaudzkiej i korzenia selera z porem Confit, oraz Kremowe Białe Risotto Z Rzepy I Porów Z Chrupiącą Zielenią Porową A dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Na głębokiej, szerokiej patelni na małym ogniu wlać 2 łyżki oleju i dodać cebulę, czosnek i pory. Pocić delikatnie bez zabarwienia przez pięć minut.Uzupełnić wywar warzywny i przechowywać w przykrytej patelni na małym ogniu. Utrzymanie ciepła jest jednym z kluczowych czynników w tworzeniu dobrego risotto.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Duża Paczka Szpinaku Wiejskiego, Umytego I Osuszonego1 Duża Paczka Szpinaku Wiejskiego, Umytego I Osuszonego
Posiekane Krążki Papryczki Bananowej Lub Posiekane Ostre Papryczki Dowolnego RodzajuPosiekane Krążki Papryczki Bananowej Lub Posiekane Ostre Papryczki Dowolnego Rodzaju
Świeżo Posiekane Liście Estragonu Do DekoracjiŚwieżo Posiekane Liście Estragonu Do Dekoracji
3 Szklanki Wiórków Dębowych Lub Orzechowych Lub 6 Dużych Kawałków Namoczonych W Zimnej Wodzie Przez Co Najmniej 1 Godzinę I Maksymalnie 4 Godziny3 Szklanki Wiórków Dębowych Lub Orzechowych Lub 6 Dużych Kawałków Namoczonych W Zimnej Wodzie Przez Co Najmniej 1 Godzinę I Maksymalnie 4 Godziny
żółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Calażółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
2
Dodać ryż do zmiękczonych warzyw, dobrze połączyć, a następnie wlać wino.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Cały Pieczony Kurczak Kupiony W Sklepie (około 2 Funtów)1 Cały Pieczony Kurczak Kupiony W Sklepie (około 2 Funtów)
Sól Selerowa, Sól Cebulowa, Przyprawa Do Drobiu, Czosnek W Proszku, Papryka I PieprzSól Selerowa, Sól Cebulowa, Przyprawa Do Drobiu, Czosnek W Proszku, Papryka I Pieprz
(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)
3
Niech wino zostanie wchłonięte przez ryż, a następnie zacznij dodawać bulion po łyżce, mieszając i pozwalając ryżowi wchłonąć bulion. Ciepło powinno być takie, aby mieszanina delikatnie bulgotała. Po dodaniu ostatniego z wywaru również dodać kapustę.Dobrze wymieszać dodając jeszcze 2 łyżki oleju przed podaniem.
Składniki, których będziesz potrzebować
(odłożyć 1 łyżkę Stołową)(odłożyć 1 łyżkę Stołową)
1 Duża Paczka Szpinaku Wiejskiego, Umytego I Osuszonego1 Duża Paczka Szpinaku Wiejskiego, Umytego I Osuszonego
Sól Selerowa, Sól Cebulowa, Przyprawa Do Drobiu, Czosnek W Proszku, Papryka I PieprzSól Selerowa, Sól Cebulowa, Przyprawa Do Drobiu, Czosnek W Proszku, Papryka I Pieprz
(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)
żółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Calażółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
TrudnośćNormalny
Gotowe W30 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia36
Magazyn