Risotto z porem, kapustą Sabaudią i orzechami

Risotto z porem, kapustą Sabaudią i orzechami
Przepis porów, kapusta włoska i Risotto orzechowe jest gotowy w około 30 minut i zdecydowanie jest super bezglutenowe i wegańskie opcja dla miłośników kuchni śródziemnomorskiej. Jedna porcja zawiera 776 kalorii, 14g białka, oraz 31 g tłuszczu. Ten przepis służy 4 i kosztuje $3.56 za porcję. Ten przepis od Go Dairy Free ma 3 fanów. Jeśli masz kapustę savoy, por, olej i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć olej można śledzić to danie główne z Wegański Chleb Bananowy Mango jako deser. Sprawdza się jako dość drogie danie główne. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 81%. Ten wynik jest niesamowity. Spróbuj Risotto Z Kapustą Savoy, Zupa z kapusty sabaudzkiej i korzenia selera z porem Confit, oraz Kremowe Białe Risotto Z Rzepy I Porów Z Chrupiącą Zielenią Porową A dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Na głębokiej, szerokiej patelni na małym ogniu wlać 2 łyżki oleju i dodać cebulę, czosnek i pory. Pocić delikatnie bez zabarwienia przez pięć minut.Uzupełnić wywar warzywny i przechowywać w przykrytej patelni na małym ogniu. Utrzymanie ciepła jest jednym z kluczowych czynników w tworzeniu dobrego risotto.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukinia Gotowana Na Parze Lub Lekko Podsmażona, Do PodaniaCukinia Gotowana Na Parze Lub Lekko Podsmażona, Do Podania
Mrożone Wegetariańskie Kruszone MięsoMrożone Wegetariańskie Kruszone Mięso
1 Mała Główka Kapusty Włoskiej Lub Pekińskiej Pokrojonej W Paski O Grubości 2,5 Cm1 Mała Główka Kapusty Włoskiej Lub Pekińskiej Pokrojonej W Paski O Grubości 2,5 Cm
Świeże Tortille Mączne Do SerwowaniaŚwieże Tortille Mączne Do Serwowania
1 1/2 Funta Sera Tallegio, Posiekanego1 1/2 Funta Sera Tallegio, Posiekanego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta
2
Dodać ryż do zmiękczonych warzyw, dobrze połączyć, a następnie wlać wino.
Składniki, których będziesz potrzebować
1-1/2 łyżeczki Przygotowanego Chrzanu, Odsączonego1-1/2 łyżeczki Przygotowanego Chrzanu, Odsączonego
Sól Selerowa, Sól Cebulowa, Przyprawa Do Drobiu, Czosnek W Proszku, Papryka I PieprzSól Selerowa, Sól Cebulowa, Przyprawa Do Drobiu, Czosnek W Proszku, Papryka I Pieprz
(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)
3
Niech wino zostanie wchłonięte przez ryż, a następnie zacznij dodawać bulion po łyżce, mieszając i pozwalając ryżowi wchłonąć bulion. Ciepło powinno być takie, aby mieszanina delikatnie bulgotała. Po dodaniu ostatniego z wywaru również dodać kapustę.Dobrze wymieszać dodając jeszcze 2 łyżki oleju przed podaniem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Przepis Na PizzocheriPrzepis Na Pizzocheri
Cukinia Gotowana Na Parze Lub Lekko Podsmażona, Do PodaniaCukinia Gotowana Na Parze Lub Lekko Podsmażona, Do Podania
Sól Selerowa, Sól Cebulowa, Przyprawa Do Drobiu, Czosnek W Proszku, Papryka I PieprzSól Selerowa, Sól Cebulowa, Przyprawa Do Drobiu, Czosnek W Proszku, Papryka I Pieprz
(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)
1 1/2 Funta Sera Tallegio, Posiekanego1 1/2 Funta Sera Tallegio, Posiekanego
TrudnośćNormalny
Gotowe W30 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia36
Magazyn