Dodaj większość zapasów (powinno dojść około 1/2 cala nad ryżem) i doprowadzić do gotowania na wolnym ogniu. Gotować risotto, mieszając od czasu do czasu, aż ryż wchłonie część płynu, około 8 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)
6
Dodać małże, małże, kalmary, przegrzebki, i pomidory, i kontynuować gotowanie, mieszając od czasu do czasu, aż owoce morza jest gotowane i ryż jest al DENTE, o 6 minut więcej. Ponieważ ryż nadal wchłania płyn, dodaj więcej w razie potrzeby.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukinia Gotowana Na Parze Lub Lekko Podsmażona, Do Podania
Groszek Goya®
7
Wyjmij risotto z ognia i dodaj pietruszkę, czosnek, brandy, oliwę z oliwek, Parmigiano-Reggiano, jeśli używasz, i pozostałe 2 łyżki masła. Dobrze wymieszać, aby uwolnić skrobie i zrobić risotto kremowe. Doprawić do smaku solą i pieprzem i podawać od razu.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Mała Cukinia, Nieobrana I Posiekana
1/2 Funta Ostrego Cheddara, Pokrojonego W Kostkę
Pudełko Suszonego Spaghetti
Cukinia, Nieobrana I Posiekana
Ziemniaki Yukon Gold, Umyte I Pokrojone W średnią Kostkę
2 Do 3 Litrów Oleju Arachidowego, Z Pestek Winogron Lub Innego Oleju Roślinnego
Groszek Goya®
8
Remove the risotto from the heat and add the parsley, garlic, brandy, olive oil, Parmigiano-Reggiano, if using, and the remaining 2 tablespoons butter. Stir well to release the starches and make the risotto creamy. Season to taste with salt and pepper, and serve immediately.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół
Parmigiano Reggiano
Steki Z Nowojorskiego Stripsu
1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego
2 Szczypty Zmielonych Goździków
Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)