Risotto z koprem i kiełbasą

Need a danie główne bezglutenowe? Risotto z koprem i kiełbasą może być niesamowity przepis, aby spróbować. Ten przepis służy 6 i kosztuje $2.5 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 23G białka, 38 g tłuszczu, oraz w sumie 657 kalorii. Niewiele osób naprawdę lubiło to śródziemnomorskie danie. Jeśli masz nitki szafran, kurczak bulion, cebula, i kilka innych składników na rękę, można to zrobić. Aby wykorzystać ryż arborio można śledzić to danie główne z Czekoladowy Pudding Ryżowy jako deser. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 35 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 49%. Ten wynik jest całkiem niezły. Podobne przepisy to Risotto z koprem i kiełbasą, Wieprzowina na trzy sposoby: kotlety wieprzowe solone, Kiełbasa z kopru włoskiego i chrzanu szwajcarskiego z boczkiem i koprem włoskim na ciastach Polenta, oraz Kiełbasa I Koper Włoski Koper Włoski Ragù.
Instrukcje
Na dużej patelni podgrzej 1 łyżkę oliwy z oliwek.
Dodać kiełbasę i gotować na dużym ogniu, rozbijając mięso łyżką, aż rumiane, o 5 protokół.
Dodać koper i gotować, mieszając od czasu do czasu, aż zmięknie i lekko rumiane, o 8 minut dłużej. Przykryć i ogrzać.
W średnim rondlu, doprowadzić bulion z kurczaka na wolnym ogniu; zachować ciepło.
W dużym rondlu podgrzej pozostałe 2 łyżki oliwy z oliwek.
Dodać cebulę, doprawić solą i pieprzem i gotować na umiarkowanym ogniu, mieszając, aż zmiękną, o 5 protokół.
Dodaj ryż i gotuj przez 1 minutę ciągle mieszając, aby dokładnie pokryć go tłuszczem. Szafran pokruszyć w winie i dodać do ryżu. Gotować, mieszając, aż wino zostanie wchłonięte.
Dodaj 1 szklankę ciepłego wywaru i gotuj na umiarkowanym ogniu, ciągle mieszając, aż prawie się wchłonie. Kontynuuj dodawanie wywaru 1/2 szklanki na raz, ciągle mieszając, aż zostanie prawie wchłonięty między dodatkami. Risotto odbywa się, gdy ryż jest al dente i zawieszone w gęstym, kremowym sosie, w sumie około 20 minut. Doprawić risotto solą i pieprzem. Kiełbasę i koper włoski wymieszać z serem, masłem i natką pietruszki.