Risotto z gorzką zielenią

Risotto z gorzką zielenią
Przepis Risotto z gorzką zielenią jest gotowy w około 45 minut i jest zdecydowanie spektakularny bezglutenowe i wegetariańskie opcja dla miłośników kuchni śródziemnomorskiej. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 381 kalorii, 11g białka, oraz 15 g tłuszczu każdy. Na 2,76 zł za porcję, ten przepis okładki 25% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Udaj się do sklepu i odbierz wino, ser chèvre, cebulę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Działa dobrze jako niedrogi dodatek. Przynosi wam to moje przepisy. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 83%. Ten wynik jest świetny. Spróbuj Risotto z gorzką zielenią i kozim serem Gouda, Risotto z włoską kiełbasą, karmelizowaną cebulą i gorzką zielenią, oraz Sałatka Gorzka Z Kumkwatem dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
W 5-do 6-quart patelni, doprowadzić 3 quarts wody do wrzenia na dużym ogniu. Zanurz brokuły rabe w wodzie i gotować, aż jasnozielony, o 2 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Brokuł RabeBrokuł Rabe
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
2
Odcedzić i zanurzyć w zimnej wodzie. Gdy ostygnie, odcedzić i grubo posiekać.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
3
W tej samej patelni na średnim ogniu, połączyć olej i cebulę. Mieszać często przez 3 minuty.
Składniki, których będziesz potrzebować
1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane
Cienki-Cienki-
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
4
Dodać czosnek i mieszać często, aż cebula kuleje, o 2 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Czosnek Goya®Czosnek Goya®
1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane
5
Dodać ryż, wymieszać, a następnie dodać wino. Mieszaj, aż wino odparuje, około 1 minuty.
Składniki, których będziesz potrzebować
Groszek Goya®Groszek Goya®
(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)
6
Dodać 4 szklanki bulionu i doprowadzić do wrzenia na dużym ogniu, mieszając. Zmniejszyć ogień do gotowania na wolnym ogniu i często mieszać, aż ryż jest tender do gryzienia, o 15 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Goya Sazon Z Kolendrą I AnnattoGoya Sazon Z Kolendrą I Annatto
Groszek Goya®Groszek Goya®
7
Wymieszać z brokułami i, na kremowe risotto, trochę więcej bulionu. Mieszać często, aż brokuły są ciepłe, 2 do 3 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 (14 Uncji) Puszka Bulionu Z Kurczaka1 (14 Uncji) Puszka Bulionu Z Kurczaka
Goya Sazon Z Kolendrą I AnnattoGoya Sazon Z Kolendrą I Annatto
8
Ser wymieszać z risotto, a następnie łyżką do szerokich misek.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pokroić W Kostkę O Wymiarach 2,5 CmPokroić W Kostkę O Wymiarach 2,5 Cm
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
TrudnośćŚredni
Gotowe W45 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia56
Magazyn