Przepis Risotto z boczkiem i jarmuż jest gotowy w około 1 godzinę i 15 minut i zdecydowanie jest doskonałym bezglutenowe opcja dla miłośników kuchni śródziemnomorskiej. Ten przepis służy 4. Jedna porcja zawiera 452 kalorie, 19g białka, oraz 17g tłuszczu. Na 2,06 zł za porcję, ten przepis okładki 24% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Kilka osób naprawdę lubiło to danie główne. Mieszanka prażonego pasternaku, parmezanu, prażonej marchwi i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Aby wykorzystać boczek, można śledzić to danie główne z Blueberry Buckle jako deser. Ten przepis jest lubiany przez 40 smakoszy i kucharzy. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 75%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Kale Risotto z Farro, Risotto Z Komosą Ryżową Z Łososiem I Jarmużem, oraz Grzybowe Risotto z dużą ilością jarmużu.
Instrukcje
1
Zobacz jak zrobić ten przepis.
2
Umieść stojak na środku piekarnika. Rozgrzej piekarnik do 425 stopni F.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Żółty Cukier I Różne Posypki
3
W dużym rondlu lub patelni duszenia, gotować boczek na średnim ogniu, aż chrupiące, 8 do 10 protokół. Za pomocą łyżki szczelinowej usunąć boczek i osuszyć na papierowych ręcznikach.
Dodaj 3 szklanki bulionu i sok z cytryny. Zwiększyć ogień i doprowadzić mieszaninę do wrzenia, mieszając od czasu do czasu. Przykryć szczelną pokrywką i piec w piekarniku przez 20 do 25 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Krewetki, Ogon, Usunięte Skorupy, Oczyszczone
Goya Sazon Z Kolendrą I Annatto
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Żółty Cukier I Różne Posypki
7
Wyjmij patelnię z piekarnika i zwróć ją do pieca na średnim ogniu.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Żółty Cukier I Różne Posypki
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
8
Zdjąć pokrywkę i wymieszać z kurczakiem, kapustą, pieczonymi warzywami i 1/4 szklanki bulionu z kurczaka. Mieszaj, aż kapusta zwiędnie, około 5 minut, dodając dodatkowy bulion, w razie potrzeby, aż risotto będzie kremowe. Wymieszać z ugotowanym boczkiem i serem. Chochla do misek i podawać.
Włoski można połączyć z Chianti, Trebbiano i Verdicchio. Włosi znają się na jedzeniu i znają się na winie. Trebbiano i Verdicchio to włoskie białe wina, które dobrze łączą się z rybami i białym mięsem, podczas gdy Chianti to świetna włoska czerwień do cięższych, odważniejszych potraw. Castello di Ama Chianti Classico San Lorenzo Gran Selezione z 4,5 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 48 dolarów za butelkę.