Risotto Rosso Andrew Carmelliniego z czerwonym winem, Radicchio i wędzoną mozzarellą

Risotto Rosso Andrew Carmelliniego z czerwonym winem, Radicchio i wędzoną mozzarellą
Przepis Andrew Carmellini Risotto Rosso z czerwonym winem, Radicchio i wędzonym Mozzarellanem jest gotowy w około 45 minut i jest zdecydowanie spektakularny bezglutenowe opcja dla miłośników kuchni śródziemnomorskiej. To danie główne ma 753 kalorie, 18g białka, oraz 26g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 4 i kosztuje $5.05 za porcję. 7 osób było pod wrażeniem tego przepisu. Mieszanka czosnku, pietruszka z płaskim liściem, Porto i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Aby zużyć cebulę można śledzić to danie główne z Candy Corn Cupcakes jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 70%. Ten wynik jest dobry. Podobne przepisy to Strozzapreti Andrew Carmelliniego z kiełbasą, winogronami i czerwonym winem, Andrew Carmellini ' s Chicken Pot Pie, oraz Smażony kurczak Andrew Carmellini.

Instrukcje

1
Każdą połowę radicchio przeciąć na trzecie wzdłuż, a następnie każdy segment przeciąć na pół w poprzek.
Składniki, których będziesz potrzebować
RadicchioRadicchio
2
Rozgrzać 2 łyżki oliwy z oliwek w 12-calowej patelni o dużym dnie na średnim ogniu, aż się połyskuje.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Pęczek świeżego Szpinaku (około 3 Filiżanek)1 Pęczek świeżego Szpinaku (około 3 Filiżanek)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartkiPigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
3
Dodać czosnek i radicchio. Doprawić solą i pieprzem i gotować, często mieszając, aż zacznie więdnąć, około 1 minuty.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego
RadicchioRadicchio
Pęczek świeżego Szpinaku (okPęczek świeżego Szpinaku (ok
4
Dodać port, mieszać do połączenia i gotować, mieszając od czasu do czasu, aż port wyparuje i kawałki radicchio są miękkie, ale zachowują trochę tekstury i odbicia, 8 do 10 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
RadicchioRadicchio
PortPort
5
Zdjąć z ognia i odstawić. Wyrzucić ząbek czosnku.
Składniki, których będziesz potrzebować
Plus Więcej, Aby Poluzować I Zagęścić SosPlus Więcej, Aby Poluzować I Zagęścić Sos
6
Doprowadzić bulion na wolnym ogniu w średnim rondlu.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Funt Makaronu Paccheri (duża Tuba) O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 Cali1 Funt Makaronu Paccheri (duża Tuba) O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 Cali
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do PosypaniaSól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do Posypania
7
Podgrzać pozostałe 2 łyżki oleju w dużym rondlu lub piecu holenderskim na dużym ogniu, aż się połysk.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Funt Udek Z Kurczaka1 Funt Udek Z Kurczaka
Sól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do PosypaniaSól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do Posypania
8
Dodać cebulę i podsmażyć, aż przezroczyste, o 1 minutę.
Składniki, których będziesz potrzebować
20 Cienkich Plastrów Cukinii20 Cienkich Plastrów Cukinii
9
Dodać ryż i wymieszać drewnianą łyżką, aż dobrze pokryje się oliwą z oliwek. Nadal gotować, aż lekko tosty, o 1 1/2 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Pęczek świeżego Szpinaku (około 3 Filiżanek)1 Pęczek świeżego Szpinaku (około 3 Filiżanek)
Z Sosem Wasabi I Imbirem (polecamy: Sos Hoboken Eddie's Hukilau Hanna)Z Sosem Wasabi I Imbirem (polecamy: Sos Hoboken Eddie's Hukilau Hanna)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Uncje Serka śmietankowego, Temperatura Pokojowa (okUncje Serka śmietankowego, Temperatura Pokojowa (ok
10
Dodaj jedną szklankę wina. Gotować, stale mieszając, aż wino zostanie wchłonięte, 1-2 minuty.
Składniki, których będziesz potrzebować
(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)
11
Dodaj połowę zapasu. Gotować, często mieszając, do momentu wchłonięcia wywaru, około 7 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Funt Makaronu Paccheri (duża Tuba) O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 Cali1 Funt Makaronu Paccheri (duża Tuba) O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 Cali
12
Dodaj pozostały wywar i gotuj, często mieszając, aż ryż będzie po prostu miękki i związany w kremowym, gulaszowym sosie.
Składniki, których będziesz potrzebować
GulaszGulasz
1 Funt Makaronu Paccheri (duża Tuba) O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 Cali1 Funt Makaronu Paccheri (duża Tuba) O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 Cali
Z Sosem Wasabi I Imbirem (polecamy: Sos Hoboken Eddie's Hukilau Hanna)Z Sosem Wasabi I Imbirem (polecamy: Sos Hoboken Eddie's Hukilau Hanna)
13
Dodaj radicchio i tymianek. Gotować przez minutę, stale mieszając, a następnie zdjąć z ognia. Doprawić do smaku solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego
RadicchioRadicchio
2 Szklanki Ząbków Czosnku2 Szklanki Ząbków Czosnku
14
Dodaj połowę wędzonej mozzarelli, Parmigiano i masło, i dobrze wymieszać. Złożyć natkę pietruszki i podawać natychmiast, posypując każdą porcję więcej Parmigiano i wędzonej mozzarelli.
Składniki, których będziesz potrzebować
Rozdrobnione Surowe ZiemniakiRozdrobnione Surowe Ziemniaki
Parmigiano ReggianoParmigiano Reggiano
Rosół Z Kurczaka Lub Bulion Warzywny (lub Więcej W Razie Potrzeby)Rosół Z Kurczaka Lub Bulion Warzywny (lub Więcej W Razie Potrzeby)
Bita Polewa I Wiśnie Maraschino Z łodygami OpcjonalnieBita Polewa I Wiśnie Maraschino Z łodygami Opcjonalnie

Składniki

4736 średnich ziemniaków Yukon Gold, obranych i pokrojonych w cienkie plasterkiRyż ArborioRyż Arborio1pokroić na ½-calowe kawałki (używam cienkiego kotleta schabowego lub skrawków wieprzowych)Bita polewa i wiśnie maraschino z łodygami opcjonalnieBita polewa i wiśnie maraschino z łodygami opcjonalnie1Średnia żółta cebula, posiekanabulion z kurczaka domowej roboty lub bulion z puszkami niskosodowymibulion z kurczaka domowej roboty lub bulion z puszkami niskosodowymi2376 średnich ziemniaków Yukon Gold, obranych i pokrojonych w cienkie plasterkiwytrawne czerwone winowytrawne czerwone wino596 średnich ziemniaków Yukon Gold, obranych i pokrojonych w cienkie plasterkioliwa z oliwek z pierwszego tłoczenia, podzielonaoliwa z oliwek z pierwszego tłoczenia, podzielona596 średnich ziemniaków Yukon Gold, obranych i pokrojonych w cienkie plasterkipietruszka z płaskim liściem, grubo posiekanapietruszka z płaskim liściem, grubo posiekana1pokroić na ½-calowe kawałki (używam cienkiego kotleta schabowego lub skrawków wieprzowych)świeże liście tymiankuświeże liście tymianku1goździki średnieczosnek, lekko rozbity pod płaską ostrzem nożaczosnek, lekko rozbity pod płaską ostrzem noża4Rabarbar, posiekany, świeży lub mrożonySól koszerna i świeżo zmielony czarny pieprzSól koszerna i świeżo zmielony czarny pieprz113Orzechy dowolne (posiekane)mozzarella wędzona, pokrojona w 1/4 cala kostkę (ok. 3/4 szklanki)mozzarella wędzona, pokrojona w 1/4 cala kostkę (ok. 3/4 szklanki)1186 średnich ziemniaków Yukon Gold, obranych i pokrojonych w cienkie plasterkimała cebula, drobno posiekana (omała cebula, drobno posiekana (o596 średnich ziemniaków Yukon Gold, obranych i pokrojonych w cienkie plasterki1-uncja startego Parmigiano-Reggiano lub Piave (o plus więcej za porcję1-uncja startego Parmigiano-Reggiano lub Piave (o plus więcej za porcję1186 średnich ziemniaków Yukon Gold, obranych i pokrojonych w cienkie plasterkiport (patrz uwaga)port (patrz uwaga)1duża głowaradicchio, zewnętrzne liście usunięte, podzielone na pół i rdzeniowaneradicchio, zewnętrzne liście usunięte, podzielone na pół i rdzeniowane
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia21
Magazyn